Sakallı Ejderim
Gönderim Zamanı: 22 Haziran 2015 19:05
[QUOTE=Iskarmoz][QUOTE=furciferpardalis][QUOTE=Iskarmoz]Maşallah Canberk, forumda konular açmışsın hiç haberimiz yok. [:)]
Sürüngen ve Amfibi Tanıtımı bölümüne açsaymışsın hem daha uygun olurmuş hem de benim gözümden aylarca kaçmazmış konuların.
Popüler olmuşsun ama. Makale bile yayınladın demek. =)[/QUOTE]
teşekkür ederim. Ben çıkaramadım sizi ama :)
[/QUOTE]
İmzada kocaman yazıyor adım da neyse, gözden kaçmış. =D
Mükemmel vaftiz anne ve/veya babaları olur umarım bütün ufaklıkların. [:)][/QUOTE]
Hiç çaktırma onu sen :) umarım iyi bakılırlar evet. Senin yavrular gibi
Sürüngen ve Amfibi Tanıtımı bölümüne açsaymışsın hem daha uygun olurmuş hem de benim gözümden aylarca kaçmazmış konuların.
Popüler olmuşsun ama. Makale bile yayınladın demek. =)[/QUOTE]
teşekkür ederim. Ben çıkaramadım sizi ama :)
[/QUOTE]
İmzada kocaman yazıyor adım da neyse, gözden kaçmış. =D
Mükemmel vaftiz anne ve/veya babaları olur umarım bütün ufaklıkların. [:)][/QUOTE]
Hiç çaktırma onu sen :) umarım iyi bakılırlar evet. Senin yavrular gibi
Beğenenler: [T]111197,Iskarmoz[/T]
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 22 Haziran 2015 23:36
O kadar tatlılar ki. Benim olsalar kesin elimden bırakmazdım. Sattığınızda birini almayı çok isterdim ama yerim yok maalesef. Bide 2 tane civcivim var aslında kocaman oldular ama ben civciv diyorum onlara biri horoz görse anında yutar. Bugün parmağımı koparıyordu az kalsın [:D][EDIT]Tosbicik,2015-06-22 23:38:19[/EDIT]
Beğenenler: [T]167147,furciferpardalis[/T]
Gönderim Zamanı: 24 Haziran 2015 21:55
[QUOTE=Tosbicik]O kadar tatlılar ki. Benim olsalar kesin elimden bırakmazdım. Sattığınızda birini almayı çok isterdim ama yerim yok maalesef. Bide 2 tane civcivim var aslında kocaman oldular ama ben civciv diyorum onlara biri horoz görse anında yutar. Bugün parmağımı koparıyordu az kalsın [:D][/QUOTE]
Teşekkürler evet tatlılar.
Teşekkürler evet tatlılar.