![]() |
Aktif Konular Üye Listesi Arama |
|
Cevapsız Konular
|
| Diğer Tatlı Su Canlıları | |
| Konu: Salyangoz | |
| Yazar | Mesaj |
|
ŞÜKRÜ
Forum Üyesi Kayıt Tarihi: 28 Şubat 2007 Konum: Bursa Durumu: Çevrim Dışı Meslek: ayakkabı |
Konu: SalyangozGönderim Zamanı: 13 Ağustos 2008 Saat 11:33 |
|
SELAM
Arkadaşlar bende bitkili canlı doguran akvaryum var. Bu akvaryumu 2 hafta önce kurdum. Aldıgım bitkilerle beraber salyangozlar gelmiş. Bunlar zararlı mı acaba? Zararlı ise nasıl çözebilirim?
TEŞEKKÜRLER... Düzenleyen ezgixxxxx - 29 Ağustos 2008 Saat 09:40 |
|
ŞÜKRÜ SOYDEMİR 100*35*40 BİTKİLİ TROPİKAL BURSA |
|
Yukarı Dön |
|
Reklam
|
Reklam |
|
|
|
|
Akvaryum.Com Reklam
Reklamın görünmemesini istiyorsanız üye olunuz. |
|
|
sssnake
Forum Özel Üyesi
Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2007 Konum: Izmir Durumu: Çevrim İçi Meslek: WebMaster - Profesyonel Keriz |
Gönderim Zamanı: 13 Ağustos 2008 Saat 11:59 |
|
Selamlar,
Buradan bakabilrsiniz. http://www.akvaryum.com/forum/kendiliginden_salyangoz_çikti_(resimli)_k175593.asp
Saygılar. Teşekkür Edenler: ŞÜKRÜ, |
|
|
İlker Becerikli
Çocuklarınıza Kaplumbağa Almayın. http://www.akvaryum.com/forum/salmonella_hastaligi__nedir_k202610.asp |
|
Yukarı Dön ![]() |
|
|
Rakavuz
Forum Üyesi Devralınmış Üyelik Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2008 Konum: Istanbul Durumu: Çevrim Dışı Meslek: Muhasebe - Tahsilat |
Gönderim Zamanı: 28 Ağustos 2008 Saat 13:43 |
|
Çok hızlı üremeleri dışında bende bir problem yaratmadılar
Teşekkür Edenler: C.Doruk Anık, +1 Diyenler: C.Doruk Anık, |
|
|
M.Emre Göltekin
84Lt-> Malawi 10lt-> Betta |
|
Yukarı Dön ![]() |
|
|
sdtkocak
Forum Üyesi Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2008 Konum: Istanbul Durumu: Çevrim Dışı Meslek: Doktor |
Gönderim Zamanı: 29 Ağustos 2008 Saat 01:45 |
|
Benimde yeni aldığım bir bitkide bi salyangoz çıkmıştı.Aslında binlerce çıkmıştı ama hepsini öldürdüm sonra bitanesi kovada kalmış bende onu 3 ay boyunca kovada beklettiim.1 mm falandı en başta.Depoda hiç ışık almayan yerde aynı suyla büyüdü.Ve üremedi.Şimdi akvaryuma koydum ve şimdi yaşıyor.Çokta güzel oldu.! aydır akvaryumda ve halada üremedi.Yakın zamanda resminide eklerim.
|
|
|
Sedat KOÇAK
30 lt bitkili karışık karides. Çok yakında 700 lt Amerikan karma... |
|
Yukarı Dön |
|
| Favorilerime Ekle |