Sarı göz duboisi
Gönderim Zamanı: 24 Ekim 2014 14:11
Arkdaşlar öncelikle yavruyken aldığım kolonim 30 adetdi. 11 dişi 2 erkek olarak bıraktım ama erkek 1 tane olduğunu gözlemledim. Ve bir tane daha erkek ekledim. Benim erkekten dağa büyük ve benim erkeği sürekli kovalayıp dövdüğünü gözlemledim. Ve bu aralar balığımda renk değişimi gözlemledim gördüğünüz gibi , sarı bandı kararmaya başladı ve gözü sarı oldu . Balık hastamı yardımcı olursanız ?
ozanerken 2014-10-24 14:16:19
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 26 Ekim 2014 12:36
Hasta değilde ırkı iyi değil gibi
Gönderim Zamanı: 26 Ekim 2014 18:03
[QUOTE=The_ÜSTAD_06]Hasta değilde ırkı iyi değil gibi[/QUOTE]
Daha önce cok güzeldi bantları, renki sapsarıydı .Yeni bir erkek eklediğimde akvaryuma böyle oldu .Hayvan eskiden hep titrerdi ,dişilere kur yapardı.Şimdi pek göremiyorum ,erkek eklemekle kötümü yaptım acaba ?Cagdas OZDOGAN 2014-10-27 10:56:31
Daha önce cok güzeldi bantları, renki sapsarıydı .Yeni bir erkek eklediğimde akvaryuma böyle oldu .Hayvan eskiden hep titrerdi ,dişilere kur yapardı.Şimdi pek göremiyorum ,erkek eklemekle kötümü yaptım acaba ?
Gönderim Zamanı: 26 Ekim 2014 19:39
Hata yapmışsınız ve balığınız strese girmiş.Buda renginin solmasına ve kararmasına sebep olmuş. Erkeği geri çıkart ve senin erkekten daha küçük bir erkek ekle.Cagdas OZDOGAN 2014-10-27 10:57:16