Sarı Prensesim Hamile ama ?
Gönderim Zamanı: 14 Haziran 2007 14:12
Sifon filtre kullanıyorum (çin malı) hava motoruna bağlı . Olmazsa ufak bir hava taşı bağlayıp durumu gözlemlerim .
Gelişmeleri bildirmeye devam edeceğim . Yardımlarınız için teşekkürler .
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 14 Haziran 2007 14:52
Tebrikler!. Darısı başımıza.
Saygılar...
Gönderim Zamanı: 14 Haziran 2007 15:42
Teşekkürler . Gerçekten forumda yazıldığı gibi biraz sabır gerekiyor . Zamanında bende darısı başıma diyordum ama şimdi sabırın sonunun selamet olduğunu anlayabiliyorum . İnşallah herkese nasib olur .
Gönderim Zamanı: 14 Haziran 2007 16:55
Hava hortmunun ucuna küçük hava taşı takmanız yeterli olacaktır ve yavrularda gelişim açısından su değişimi ve dip çekimi önemlidir bunuda unutmayın
Gönderim Zamanı: 15 Haziran 2007 10:54
Selamlar ,
Dün akşam mutlu sona ulaştım . Tam 25 gun sonunda sarı prensesım yavruları saldı . Benim sayabildiğim kadarı ile 14-15 yavru var . Sağlıkları iyi gözüküyor . Annenin saklanması için koyduğum delikli kayanın altında saklanıyorlar . Zaman zaman yeni ortamı tanımak için grup olarak keşife çıkıyorlar . Geçen akşam anne için atmış olduğum 1-2 adet yemi tırtıklıyorlar .
Gönderim Zamanı: 15 Haziran 2007 12:16
dişiyi yarına kadar yavru tankında tutmaya devam edeceğim . cunku oldukca halsız . yemlere bile gerekli ilgiyi göstermiyor . bu sekılde ana tanka alırsam erkekler bayagı hırpalar gibime geliyor .
Gönderim Zamanı: 15 Haziran 2007 13:55
anneyi çıkardıktan sonra yavru tankında bulunan taşları çıkarsam olurmu ? Yoksa yavruların kendilerini güvende hissedecekleri bir yer olmalı mı ?
Gönderim Zamanı: 18 Haziran 2007 11:59
Bugün 4.üncü gün . Toplam 19 adet yavrum sağlıklı bir şekilde yaşamaya devam ediyor . Elimde mevcut olan jbl krill ve tetra dıscuss yemlerini ezip veriyorum . Tavsiye edebileceğiniz başka yem olabilir mi ?
Gönderim Zamanı: 11 Temmuz 2007 10:31
Yeni konu açmak istemediğim için buradan devam ediyorum . Sarı prensesim daha 1 ay geçmeden ağzına yumurta aldı . İlk batın yavrularım gayet sağlıklı ve kayıpsız bir şekilde büyütmeye devam ediyorum .
Gönderim Zamanı: 11 Temmuz 2007 20:50
Hayırlı olsun. İlk deneyimlerin tadı bir başkadır. Sonrakiler fazla heyecanlandırmıyor ve rutine giriyor. Yavrularınızı sağlıklı büyütmeniz dileğiyle.