Sehpa, kenar kaplama ve arka fon ( Son hali)
Gönderim Zamanı: 26 Aralık 2008 20:00
Arkadaşlar öncelikle herkese teşekkür etmekle başlamak istiyorum uzun zaman aradan sonra bu forum sayesinde tekrar başladığım akvaryum sevdasına bir akvaryum yaparak kaldığım yerden devam etmek istedim. Bir süredir forumdaki örnekleri ve bilgileri inceleyip nasıl bir akvaryum yapmalıyım diye düşündüm ve sonunda RcALTIN arkadaşın yapmış olduğu akvaryum benzeri bir akvaryum yapmaya karar verdim. sonuçta ortaya böyle bir şey çıktı ama henüz tamamlayamadım.
arkadaşlar fonun bitmiş halini eklemek istedim :))
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 26 Aralık 2008 20:37
koşelerı neyle yaptın abi ama guzel ellerine sağlık :d
Gönderim Zamanı: 26 Aralık 2008 21:28
Kerem arkadaşım Recep Bey'in (RcALTIN) onca emek verip yaptığı kenar giydirme olayını biraz kısayoldan ve şık bir şekilde yapmış.
Aynı malzemeleri bende aldım ama daha yapmaya fırsatım olmadı. Aynısını yapmaya çalışacağım.
Yaptığımız alıntının ötesinde birşey oluyor sanırım ama ne yapalım.
Hayal gücümü ne kadar zorlasamda olmuyor.
Recep Bey ve Kerem arkadaşımı emeklerinden dolayı kutluyorum.
Ellerinize sağlık
Gönderim Zamanı: 28 Aralık 2008 13:31
Güle güle kullanın, Akvaryum ve fon hoş duruyor ayrıca kenarlarında akvaryuma değişik bir hava kattığını düşünüyorum, Bence gayet başarılı bir çalışma olmuş tebrikler.
alarslan2004 2008-12-28 13:31:53
Gönderim Zamanı: 29 Aralık 2008 22:07
Beyaz çerçeveler olmamış fakat fonun son hali güzel , elinize sağlık , uygun bir dekorla daha da güzel olacağını zannediyorum.
Tebrikler.
Gönderim Zamanı: 03 Ocak 2009 12:18
Fon güzel görünüyor. Bence kenarların renklerinide fon rengine uydurmalısınız. Ayrıca kenar hatlarının doğaçlama bir çalışma olmasada şık göründüğüne katılıyorum, yalnız kapak yüksekliği daha az olsaymış daha iyi olurdu sanki. Tebrikler...
RcALTIN 2009-01-03 12:29:54
[QUOTE=FTM_GL]
Nacizane görüşüm, öndeki beyaz çerçece olmadan akvaryumun daha güzel olduğu.
[/QUOTE] Fatmagül hanım, evet beyaz olduğundan dolayı göze çarpıyor ancak ben, fon ile uygun şekilde boyanırsa çok daha uyumlu görüneceğini düşünüyorum. Ayrıca benim çalışmamdaki gibi giydirme şekilde ise istenildiğinde çok rahat sökülebilecektir...