Şelale yapımı
Gönderim Zamanı: 24 Temmuz 2012 03:46
Elinize, aklınıza sağlık, çok güzel bir paylaşım.
Teşekkürler.
Teşekkürler.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 14 Eylül 2012 13:24
[QUOTE=meh44]Arkadaşlar,akvaryumuma bir kum şelalesi yaptım,görüşlerinizi alabilirmiyim.
[/QUOTE]
ya arkadaslar kafama bısey takıldı
boyle hava kabarcıkları falan dılan uğrasacağımıza bır kaç forumda daha vardı adam iç fıltre kafa motorunu kullanıyor bence gayet sessız olur baloncuk falanda uğrasmayız ben sahsen ıç fıltre sısstemınden yanayım ve o sekılde yapmayı dusunuyorum
Cvp yokmu arkadaslar ona gore bır çalısma baslatacağım :)
ya arkadaslar kafama bısey takıldı
boyle hava kabarcıkları falan dılan uğrasacağımıza bır kaç forumda daha vardı adam iç fıltre kafa motorunu kullanıyor bence gayet sessız olur baloncuk falanda uğrasmayız ben sahsen ıç fıltre sısstemınden yanayım ve o sekılde yapmayı dusunuyorum
Cvp yokmu arkadaslar ona gore bır çalısma baslatacağım :)
Gönderim Zamanı: 15 Eylül 2012 16:33
Arkadaşlar ben aslında iyi kötü çat pat bir tane yaptım ama pazartesi yada yarın akvaryumda denicem inşallah olur ilk önce hava motoru ile denicem egerki sıkıntı olursa iç filtre ile denicem resimleride eklicem
Gönderim Zamanı: 24 Eylül 2012 13:34
Aynen resimler bende de gözükmüyor
Gönderim Zamanı: 11 Kasım 2012 00:01
Ewet fotoğraflar görünmüyor.
Gönderim Zamanı: 11 Kasım 2012 00:16
http://www.youtube.com/watch?v=LE0fqwR4doA&feature=related bu linkteki videoyu izlemenizi tavsiye ediyorum.
osmancan32 2012-11-11 00:17:10
Gönderim Zamanı: 20 Kasım 2012 11:29
Merhabalar videoyu izledim. Çok güzel olmuş eline emeğine sağlık. Ama resimler gözükmüyor güncelleme şansın var mi. Acaba..
Gönderim Zamanı: 20 Kasım 2012 22:25
Gayet guzel olmus fakat kumlar etrafa sacılıyor sanirim yani oyle gorunuyor bu durum sizi rahatsiz etmiyorsa sorun yok fakat zamanla kum azalıcaktırr bilginize ama onun dısında gayet hos bir selale olmus bende bi selale yaptım suanda derzin kurumasını beklıyorum (2. kat renkli aticam) daha sonra akvaryuma yerlestiricem ..