semender almak istiyorum
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Ben bir semender besleyen olarak tecrübesiz arkadaşların alıp bakmasını onaylamıyorum. Semenderlerin görme duyusu çok düşüktür ve attığın yemi bulmada bayağı problem yaşayabilirsin.Eğer semender almak istiyorsan Eminönü Köşk Akvaryumda 10 tl.
:) semenderlerin görme duyusu düşüktür ama koku alma duyusu çok yüksektir... prison sorun yemi bulmada dil kuru yem yeme alışkanlıklarının olmaması15 seneden bahsediyorum... istiyorsan dene bi semender al önce kuru yem yemez aç kaldığında kurt vs yer en fazla 6 - 7 ay sonra ölür çünkü bünyeleri gereği sadece canlı yem yer.. Tecrübe konusunda haklısın ama o kadar kolayki bu canlıları beslemek yapmanız gerekenleri açıkça yazayım tek bi kayıp vermeden 3- 4 yıl bakarsınız.. yem almayan bahçeden solucan sümüklü böcek toplayın (küçük olmak kaydıyla büyükleride yiyiyolar ama çok zorlanıyolar) eğer kıyamıyorsanız o halde bi göle gidin su yüzeyinden bitkili bi kısma doldurun aynen filtasyonu çok düşük olan akvaryuma boşaltın hepsi bu.. tabi balıklar için aldığınız küçük kurtçuklardan alıp onu koyun buda bi çözüm zaten 3 milyonluk alsanız 1 ay kadar yaşıyorlar semenderlede tane tane yiyiyo:)