Şeritli Semender ve Nano Paludaryum (Videolu)
Gönderim Zamanı: 13 Haziran 2015 22:08
Su çizgisi için seviyeyi mümkün mertebe aynı seviyede tutmaltan başka çare yok çizgi illa ki oluyor. Fakat koku, küflenme ve buğulanmayı engellemek için bir fan kullanmak şart. feoron 2015-06-13 22:10:27
Beğenenler: [T]14562,arowana heco[/T][T]173066,Kraker[/T]
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 26 Temmuz 2015 17:28
Son durum nedir yavrular büyüdü mü ?
Saygılar....................................................................
Saygılar....................................................................
Beğenenler: [T]147623,trserials[/T]
Gönderim Zamanı: 02 Eylül 2015 13:11
Acaba sürüngenlerde salmonella hastalığı konusunda tedbir alıyor musunuz ? Forumda baya yazılar var ben de biraz çekiniyorum okuduktan sonra semender almaya.
Gönderim Zamanı: 07 Aralık 2015 16:17
[EDIT]burakbozcelik,2015-12-07 16:18:13[/EDIT]
[QUOTE=sina cen]Acaba sürüngenlerde salmonella hastalığı konusunda tedbir alıyor musunuz ? Forumda baya yazılar var ben de biraz çekiniyorum okuduktan sonra semender almaya.[/QUOTE]
Semenderlerde bakteri sorunuyla alakalı olarak semenderleri 1 saatliğine buzdolabına koyduklarını okumuştum. Semenderler soğuk sevdikleri için etkilenmediklerini ancak bakterilerin öldüğü yazıyordu. Ben güvenip yapmadım bunu ama deneyip bana tecrübesini anlatacak bir babayiğit çıkarsa sevinirim :)
[QUOTE=sina cen]Acaba sürüngenlerde salmonella hastalığı konusunda tedbir alıyor musunuz ? Forumda baya yazılar var ben de biraz çekiniyorum okuduktan sonra semender almaya.[/QUOTE]
Semenderlerde bakteri sorunuyla alakalı olarak semenderleri 1 saatliğine buzdolabına koyduklarını okumuştum. Semenderler soğuk sevdikleri için etkilenmediklerini ancak bakterilerin öldüğü yazıyordu. Ben güvenip yapmadım bunu ama deneyip bana tecrübesini anlatacak bir babayiğit çıkarsa sevinirim :)
Gönderim Zamanı: 15 Aralık 2015 00:36
Yavru semenderlerin son halinin resimlerini paylaşırmısın...
Gönderim Zamanı: 03 Şubat 2016 13:32
Arkadaşlar yavruları toplu olarak kaybettim sebebini bilmiyorum 48 saat içinde hepsi öldü. 3 ay hareketli hareketli dolaşıp 48 saatte ölmeleri canımı sıktı. Hayır hatamı bilsem sonuç cikaracağım. Siz siz olun cahil olmayın. :-(