Sevgililer Günü Projesi...!
Gönderim Zamanı: 27 Ocak 2008 11:05
Süper olmuş.Elinize sağlık...
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 27 Ocak 2008 19:00
Sevgili olarak balıklarla takılıyorsunuz ha Altay bey.En son hangi sinemaya gittiniz sevgilinizle peki?Ya da hangi restorana yemek yemeye gittiniz merak ediyorum.İşe daha cinselliği katmadım bile:)
Gönderim Zamanı: 27 Ocak 2008 19:42
[QUOTE=lepistesizm]Sevgili olarak balıklarla takılıyorsunuz ha Altay bey.En son hangi sinemaya gittiniz sevgilinizle peki?Ya da hangi restorana yemek yemeye gittiniz merak ediyorum.İşe daha cinselliği katmadım bile:) [/QUOTE]
Balık çiftleştirmek olabilir belki =)
Gönderim Zamanı: 27 Ocak 2008 22:36
Ben daha iyisini yapana kadar en iyisi buEllerine sağlık çok güzel olmuş bence. lafayette 2008-01-28 12:03:36
Gönderim Zamanı: 27 Ocak 2008 22:43
El emeği,göz nuruÇok güzel bir hediye.
Kötü olan bir yanı var.Ölürse üzülürsünüz.Bana da kız arkadaşım beta almıştı.Ölünce çok üzülmüştüm
Saygılar,
Gönderim Zamanı: 27 Ocak 2008 22:55
Çok güzel olmuş.Harika bir düşünce,sonuçta güzel.Kız arkadaşın sevinecektir kesinlikle :D
Gönderim Zamanı: 28 Ocak 2008 21:09
Arkadaşlar akvaryum karanlık oldu demissiniz ama yanılıyosunuz yakından görmekle resmini görmek arasında büyük fark var.Akvaryum yapmak bende ayrı bir hobi.Hep farklı olmasını istiyorum akvaryumların.Bu akvaryumu yaptıktyan sonra evdekiler çok beğendi,evde kalsın diye tutturdular. :) .Tabiki olmaz dedim bu Aşkıma ait.Bana hayatta en zor gelen şeylerden biride kız arkadaşa hediye almaktır.Kız arkadaşı olan arkadaşlar ben bu Sevgililer günü nü kurtardım,darısı size .. :)