Sevgililer Günü Projesi...!
Gönderim Zamanı: 01 Kasım 2008 13:08
Koray bey, anlamlı çalışmanızdan ötürü sizi tebrik ederim. Ellerinize sağlık.
Özel mesaj ile bilgilendirmeniz üzere çalışmanız, tasarladığım web sayfama ve Fon Envanteri ' ne tarafımca eklenmiştir. İlginize teşekkür eder, çalışmalarınızda başarılar dilerim.
Saygılar.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 05 Ocak 2009 15:57
Harika olmuş ben bayıldım , yıllar önceki kaplumbağamı hatırladım. Yeniden beslemek geldi içimden bir an. Ama balıklardan başım kaldıramıyorum zaten, o da eksikolsun.
Gönderim Zamanı: 05 Ocak 2009 16:00
Uzun zamandır böyle güzel kaplumbağa tankı görmemiştim , çok güzel düşünülmüş cidden . Çok takdir ettim doğrusu.
Gönderim Zamanı: 05 Ocak 2009 16:04
Gerçekten çok hoş olmuş bu günlerde özellikle 4 yaşını doldurmasına rağmen fanusu küçük olduğu için büyümesini çok yavaş tamamlayan küçük dostuma böyle bir akvaryum yapmayı düşünürken sizin bu çalışmanızı gördüğüm iyi oldu :)
Kopya çekebilirim yani :)
Gönderim Zamanı: 26 Ocak 2009 19:12
[QUOTE=MasTerOn]Gerçekten çok hoş olmuş bu günlerde özellikle 4 yaşını doldurmasına rağmen fanusu küçük olduğu için büyümesini çok yavaş tamamlayan küçük dostuma böyle bir akvaryum yapmayı düşünürken sizin bu çalışmanızı gördüğüm iyi oldu :)
[/QUOTE]
[/QUOTE]
Keşke herkes akvaryum canlılarına iyi bakmak için ellinden geleni yapsa.kimi akvaryumcular görüyorum , balıklar ölmek için gün bekliyor.Bende akvaryum canlıları cok seviyorum.Onlar içinde ellimden geleni yapıyorum.saygılar...
Gönderim Zamanı: 07 Ocak 2011 17:03
Bir yandan da kaplumbağalara hediye olmuş. Çok güzel ve örnek bir çalışma bence.
Gönderim Zamanı: 07 Ocak 2011 18:08
Tebrik ederim,çok güzel ve anlamlı bir el emeği olmuş.Ben de,evliliğimizin ilk sevgililer gününde eşime 40 cm.lik bir akvaryum alarak bu hobiye başlamıştım,ne de iyi yapmışım,nereden nereye diyorum şimdi...
Saygılarımla...