Seyyar Akavryumcu :)
Gönderim Zamanı: 17 Eylül 2007 17:12
Çok ilginç bir görüntü paylaşım için teşekür ederiz.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 17 Eylül 2007 17:14
İlginçmiş gerçekten
Gönderim Zamanı: 17 Eylül 2007 17:22
Bir düşerse gider canım japonlar, teleskoplar,inci gövdeler.
Gönderim Zamanı: 17 Eylül 2007 17:46
Gerçektende çok matrak bir görüntü.Ne güzel sen evinde otur seyyar akvaryumcu sokağında dolanırken balık al.Bu seyyar akvaryumcudan bide türkiyede olsa keşke.İçinde ilaç yem falanda olsa.
balık123 2007-09-17 18:09:00
Gönderim Zamanı: 17 Eylül 2007 17:55
Ya arkadaşlar kafamı karıştıran bir şey var.Ya bu japon balıkları Japonya'da gerçekten bu kadar fazlamı? ya nasıl üretiyolar biz üretemiyoruz daha?
Gönderim Zamanı: 17 Eylül 2007 18:03
Japon üretimi en kolay olan balıktır.Ama renk alması en zor olan balıktır.Üretiliyor akvaryum ortamında ama 1 sene dolmadan renk almıyor sazan renginde oluyor kızarması icin günez ısınlarına ihtiyac duyuluyor.Havuz olması gerek yani.Üretimin yaygın olması icin.
Gönderim Zamanı: 17 Eylül 2007 18:59
[QUOTE=yüksel]Japon üretimi en kolay olan balıktır.Ama renk alması en zor olan balıktır.Üretiliyor akvaryum ortamında ama 1 sene dolmadan renk almıyor sazan renginde oluyor kızarması icin günez ısınlarına ihtiyac duyuluyor.Havuz olması gerek yani.Üretimin yaygın olması icin.[/QUOTE]
sedatceyhun 2007-09-17 19:04:35
Kaç defa japonlardan yavru aldınız. Sagma yöntemini kullanmadan.
Sokak'ta bu şekilde satılmasada, küçük bir minibüs'ün içinde yan kapısı açılmış bir vaziyette ist/mecidiyeköy'de satana rastladım ve bu şekilde bu hobiye adım attım.
Gönderim Zamanı: 17 Eylül 2007 19:08
[QUOTE=balık123]Ya arkadaşlar kafamı karıştıran bir şey var.Ya bu japon balıkları Japonya'da gerçekten bu kadar fazlamı? ya nasıl üretiyolar biz üretemiyoruz daha?[/QUOTE]
Türkiyede japon balığı sıkıntısı yok bildiğim kadarıyla. İzmirde ORDAS ciddi miktarlarda üretim yapıyor, hatta dışarı bile satıyorlar.
Türkiyede japon balığı sıkıntısı yok bildiğim kadarıyla. İzmirde ORDAS ciddi miktarlarda üretim yapıyor, hatta dışarı bile satıyorlar.