Shell Dwelllers (meleagris)
Gönderim Zamanı: 28 Mart 2020 14:11
[VID]null[/VID]Ölçüler: 40.30.30h
Canlı Türleri: Lamprologus stappersi-meleagris
Bitki Türleri: Spiky moss
Tankın Yaşı:-
Filtrasyon ve Işıklandırma: Tetra in-800
Tasarım ve Dekorasyon:[VID]https://youtu.be/jpLVV6kG80w[/VID]
Bir çift olarak başladığımız yolculuğumuz, dişinin tanktan atlaması sonucu tek erkek ile devam etmekte.
Biyotop desen değil, bitkili desen değil ama izlemesi çok keyifli.[EDIT]cengiz han,2020-03-28 23:06:50[/EDIT]
Bir çift olarak başladığımız yolculuğumuz, dişinin tanktan atlaması sonucu tek erkek ile devam etmekte.
Biyotop desen değil, bitkili desen değil ama izlemesi çok keyifli.[EDIT]cengiz han,2020-03-28 23:06:50[/EDIT]
Beğenenler: [T]78942,muratdeg[/T][T]140237,RockyMont[/T][T]187293,SahinTaskin[/T][T]99042,SmallCandyThing[/T]
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 28 Mart 2020 23:50
[QUOTE=cengiz han][VID]null[/VID]Ölçüler: 40.30.30h
Çok beğendim abi. Eline sağlık. Gayet şık olmuş. Bir de erkeğe dişi buldun mu Meleagris tadından yenmez☺️ Sağlıklı hobiler.
Biyotop desen değil, bitkili desen değil ama izlemesi çok keyifli.[/QUOTE]
Gayet Şık olmuş abi. Eline sağlık. Bir de erkeğe dişi ayarlarsan tadından yenmez☺️[EDIT]RockyMont,2020-03-28 23:51:42[/EDIT]
Çok beğendim abi. Eline sağlık. Gayet şık olmuş. Bir de erkeğe dişi buldun mu Meleagris tadından yenmez☺️ Sağlıklı hobiler.
Biyotop desen değil, bitkili desen değil ama izlemesi çok keyifli.[/QUOTE]
Gayet Şık olmuş abi. Eline sağlık. Bir de erkeğe dişi ayarlarsan tadından yenmez☺️[EDIT]RockyMont,2020-03-28 23:51:42[/EDIT]
Beğenenler: [T]28631,cengiz han[/T]
Gönderim Zamanı: 29 Mart 2020 00:07
[QUOTE=RockyMont]
Gayet Şık olmuş abi. Eline sağlık. Bir de erkeğe dişi ayarlarsan tadından yenmez☺️[/QUOTE]
Mustafacığım,
covid-19 rağmen dişi ve ya dişiler bulacağız inşallah. Az evvel %40 bir su değişikliği yaptım. Erkek çılgına döndü, elime saldırdı. Acaba dişi atlamadan önce bir güzellik yapmış olabilir mi? sen haklı çıkmış olabilir misin? Bence mümkün olmasa da.
Kolay Gelsin.
Gayet Şık olmuş abi. Eline sağlık. Bir de erkeğe dişi ayarlarsan tadından yenmez☺️[/QUOTE]
Mustafacığım,
covid-19 rağmen dişi ve ya dişiler bulacağız inşallah. Az evvel %40 bir su değişikliği yaptım. Erkek çılgına döndü, elime saldırdı. Acaba dişi atlamadan önce bir güzellik yapmış olabilir mi? sen haklı çıkmış olabilir misin? Bence mümkün olmasa da.
Kolay Gelsin.
Beğenenler: [T]140237,RockyMont[/T]
Gönderim Zamanı: 29 Mart 2020 13:43
[QUOTE=cengiz han]
Mustafacığım,
Kolay Gelsin.[/QUOTE]
😁Bir ihtimal diyelim abi. İnşallah öyledir. En kısa sürede dişileri eklemek lazım. Malum salgından dolayı bir çok imkan kısıtlandı. Sokağa çıkma yasağı gelirse daha kötü olacak.
Mustafacığım,
Kolay Gelsin.[/QUOTE]
😁Bir ihtimal diyelim abi. İnşallah öyledir. En kısa sürede dişileri eklemek lazım. Malum salgından dolayı bir çok imkan kısıtlandı. Sokağa çıkma yasağı gelirse daha kötü olacak.
Beğenenler: [T]28631,cengiz han[/T]