Sigara İçilen Odada,Balık Beslenir mi?
Gönderim Zamanı: 18 Temmuz 2006 21:53
Mrba... 1000 litrelik yeni bi akvaryum aldım yalnız yer konusunda sıkıntı yaşıyorum. Şu anki akvaryumumu yerleştireceğim yer güney cephe ve içeride sigara içilen bi oda... sigara içilmesinin balıklara herhangi bi negatif etkisi olurmu? Yada güneş ışınları yosun yapmanın yanı sıra balıkların (Discus olacak) sağlıklarına direk bi etkisi olurmu?
Herkese şimdiden teşekkürler!
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 18 Temmuz 2006 22:07
Akvaryumunuzun ölçüleri ne kadar acaba 1000 litre akvaryum o büyüklükte kesin 3 veya kaliteli 2 dış filitre olacak şekilde düşünsek bir problem olmaz gibi ama hava motoru koyacaksanız bu zararlı olabilir.Saygılar |
Gönderim Zamanı: 18 Temmuz 2006 22:24
+1
SAYGILAR....
Gönderim Zamanı: 18 Temmuz 2006 22:31
Sigara içip içmemek bizim elimizde ama balıkların böyle bir şansı yok(şaka biryana)her nefeste ömrünüzden 10 saniye kısalıyor 1 milyon beyin hücreniz yok oluyor cildiniz buruşuyor, böbrekler çürüyor içmese bile yanınızdaki arkadaşınız eşiniz dostunuz sizden iki kat daha fazla zarar görüyor.Akıl vermek bana düşmez ama kendinize vede discuslarınıza bir iyilik yapın ve sigarayı bırakın.Saygılar. GEÇMİŞ OLSUN burak 2006-7-18 22:32:20
Gönderim Zamanı: 18 Temmuz 2006 22:35
Farkındayım durumun... Ama koyacak yerim yok başka akvaryumu yaşarlar mı,yaşamazlar mı?
---akvaryum boyutları 140 80 60---
Gönderim Zamanı: 19 Temmuz 2006 00:02
Akvaryum 672 litre. Sigara içilmese daha iyi olurdu ama başka yer yoksa çok büyük sorun olmaz. Bizim evde yıllarca sigara içilen odalarda yaşamak zorunda kaldılar. Gözle görülebilen bir zarar olmadı. Kolay gelsin...
Gönderim Zamanı: 19 Temmuz 2006 15:01
Sıvılar dumanı çeker su da dahil emerler balıklara zehrinizi üflemek istemiyorsanız bırakın. Benim ailem kurtuldu siz de kurtulun..