sil baştan başlamak gerek bazen
Gönderim Zamanı: 03 Aralık 2011 00:52
merhaba arkadaşlar LD akvaryum menşeili 18.11.2011 tarihinde almış olduğum mobaları sizlerle paylaşmak istedim. olumlu veya olumsuz balık ve akvaryum ile ilgili yorumlarınızı bekliyorum.
Fotoğraf:
[URL=#][URL=#][URL=#][URL=#][URL=#][URL=#][URL=#][URL=#]</a></a></a>
[URL=#][URL=#][URL=#][URL=#][URL=#][URL=#][URL=#][/URL][URL=#][URL=#][/URL][URL=#]</a></a></a>
[URL=#][URL=#][URL=#][URL=#][URL=#][URL=#][URL=#][/URL][URL=#][URL=#][/URL][URL=#]</a></a></a>
Boyut (cm): 150x65x50h
Kapasite (litre):500
Canlılar: 1 ER 19cm 2 DİŞİ 15cm 1 DİŞİ 14,5 cm 1 DİŞİ 16cmMalzemeler: tetratec 1200 dış filitre
Akvaryum Bakımı: haftada bir % 20 su değişimi
Kullanılan Yemler: dainichi ultıma krıll- dainichi With Krıll&spirulina-dainichi color FX- NLS FORMULA- NLS THERE A
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:hiç bir ilaç kullanılmamakta
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 03 Aralık 2011 00:55
Maşallah çok sağlikli baliklar, güle güle besleyin. Arka fon da yakişmiş, mağaralar çok hoşuma gitti sizmi yaptiniz acaba.
Gönderim Zamanı: 03 Aralık 2011 11:30
[QUOTE=kafkaf82]Maşallah çok sağlikli baliklar, güle güle besleyin. Arka fon da yakişmiş, mağaralar çok hoşuma gitti sizmi yaptiniz acaba.[/QUOTE]
[QUOTE=mehmetd]Hayırlı uğurlu olsun abicim inşalllah kısa zamandada yavrularını görmek nasip olur...[/QUOTE]
teşekkür ederim. arka fon kızım ile yaptığımız deneme mahiyetinde dir.
[QUOTE=mehmetd]Hayırlı uğurlu olsun abicim inşalllah kısa zamandada yavrularını görmek nasip olur...[/QUOTE]
sağol mehmet bey inşallah bebişleride görmek inşallah nasip olur.
Gönderim Zamanı: 03 Aralık 2011 12:24
Böyle tantıımlara hep uzak kalıyoruz iyi ki açtınız. Tankınızdaki kaya düzenini çok beğendim , keşke fırsatınız olsa da ilave dişi ekleyebilseniz. Maşallah , sağ salim torunlarınızı da görürsünüz umarım.
Gönderim Zamanı: 03 Aralık 2011 13:21
[QUOTE=statistician06]Böyle tantıımlara hep uzak kalıyoruz iyi ki açtınız. Tankınızdaki kaya düzenini çok beğendim , keşke fırsatınız olsa da ilave dişi ekleyebilseniz. Maşallah , sağ salim torunlarınızı da görürsünüz umarım. [/QUOTE]
Buğra bey 1E- 4 D yeterli değilmi?
Gönderim Zamanı: 03 Aralık 2011 13:44
[QUOTE=akvir]
Mağaralar fark yaratmış değişik olmuş sağlıklı balıklar...
[/QUOTE] Teşekkür ederim onur kardeşim.Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 03 Aralık 2011 15:23
Musatafa Bey tekradan hayırlı olsun..Maşallah
Gönderim Zamanı: 03 Aralık 2011 15:33
[QUOTE=akinizm]Mustafa bey hayırlı olsun mobalarınız.Sağlıkla besleyip bol bol yavrularını alırsınız İnşallah.[/QUOTE]
mustafa bey teşekkür ederim iyi temennileriniz için.
[QUOTE=rooyland]Musatafa Bey tekradan hayırlı olsun..Maşallah [/QUOTE] selçuk bey teşekkürler
[QUOTE=rooyland]Musatafa Bey tekradan hayırlı olsun..Maşallah [/QUOTE] selçuk bey teşekkürler
Gönderim Zamanı: 03 Aralık 2011 19:15
Mustafa bey balıklarınız ve oranınız çok güzel.Mağaralarda çok güzel olmuş birbirleriyle bağlantılımı o mağaralar onu merak ettim.Erkek sıkıştırdığı zaman kaçabilmesi lazım dişinin ve bağımsız olursa daha iyi olur her dişi kendini bir mağarada güvende hissetmek isteyecektir.İlerleyen zamanlarda mağara çalışmalarını bu şekilde yaparsanız daha iyi olur diye düşünüyorum.