silikon önerisi olan varmı :-x ?
Gönderim Zamanı: 24 Mart 2008 23:50
Arkadaşlar kendime 55cm boyunda 40cm eninde bir akvaryum yapmayı düşünüyorum yavrularım için ama ne tür yada ne marka silikon kullanacağım hakkında hiçbir fikrim yok.Bana bu konuda yardımcı olabilirmisiniz? mesut_özçelik 2008-03-24 23:50:29
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 25 Mart 2008 00:21
Sista akvaryum silikonu:
http://www.otuz.com/product_info.php?products_id=25254
İyi geceler..Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 25 Mart 2008 21:45
Aynı silikonu carrefour'dan 6.4 ytl'ye aldım bugün, tavsiye ederim. lafayette 2008-03-26 08:54:19
Gönderim Zamanı: 25 Mart 2008 22:56
Ahmet bey sizin önerdiğiniz siyah değil şeffaf renkte çünkü carrefourda siyah sista akv silikonu yok.(şeffaf silikonlar ilerleen zamanlarda çok kötü bir renk alıyor)
Can bey sizin önerdiğiniz ise sista değil çünkü sistanın akv silikonunda kahverengi üretimi yok.(sistadan başka silikon kullanımı nekadar güvenli olur meçhul)
Gökhan bey sizin önerinize katılıyorum.Hem sista hem siyah olduğu için.Kendi akvaryumumu yaparken siyah sista akv silikonu aramıştım ve hiç bir yerde bulamamıştım
Can bey sizin önerdiğiniz ise sista değil çünkü sistanın akv silikonunda kahverengi üretimi yok.(sistadan başka silikon kullanımı nekadar güvenli olur meçhul)
Gökhan bey sizin önerinize katılıyorum.Hem sista hem siyah olduğu için.Kendi akvaryumumu yaparken siyah sista akv silikonu aramıştım ve hiç bir yerde bulamamıştım
Gönderim Zamanı: 25 Mart 2008 23:10
Siyah silikon akvaryumda çok estetik duruyor.Ama zevkinize kalmış.Siyah, şeffaf veya beyaz yeterki sista olsun
Gönderim Zamanı: 26 Mart 2008 10:26
Pardon rengine dikkat etmemiştim. Sadece fiyat olarak örnek vermek istedim.