Sır kapısı
Arkadaşlar Sun SUN akvaryumları konuşulurken başımdan geçen bir olayı sizlerle paylaşmak istiyorum.Geçen sene akvaryumcuyla anlaşmıştım 60 cmlik akvaryum alacaktım,adam bana söz verdi bunu kimseye satmayacağım diye.Paramı denkeleştirip akvaryumu almaya gittiğimde adam satmıyorum dedi,zamanında gelemedin diye bana akvaryumu vermedi halbuki zamanından 2 gün önce gelmiştim.Adam bu akvaryumun içine satış yapacağım balıkları koyacağım dedi,ben ordan hüzünlü bir şekilde ayrıldım,1 hafta sora geldiğimde akvaryumdan eser yoktu adam balıklarla bırlıkte yaklasık(akvaryumun dolabı olduğu için 200 milyondu)300 mılyonluk zararı olmuş,gece akvaryum patlamış.İçinede ,akvaryumun hacmi yetersiz olduğu halde 10 milyonluk 10 adet sarı prenses koymuş balıkların hepsi gitmiş motor falanda yanmış.Aslında üzüldüm balıklar için adam bize yapsada bir adilik onunda evi çocukları vardır,ama satmadığına sevindim 1 hafta gecmeden nerdeyse akvaryum patladı,ben şimdi pet-gardenla çok mutluyum...İyiki de satmadı...Burdan sonucu çıkartın artık...
Saygılar... & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp;
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Cenk bey bence senin kalbin çok temizmiş ve senin oradan o hüzünlü bir şekilde ayrılmana HAK razı olmamış :D Bu olayda üzüldüğüm tek şey prenseslerin durumu oldu.