Sista bulamayanlar
Gönderim Zamanı: 22 Nisan 2007 00:25
Arkadaşlar bazen sista akvaryum silikonu bulamayanlar oluyor,sista olmayan yerde selsil marka şeffaf silikon kullanabilirsiniz kesinlikle bir zararı yoktur aynı zamanda sağlamlık olarakta güvenebilirsiniz.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 22 Nisan 2007 02:11
Bir şey daha söylediğiniz silikonu bulamayanlarda çuhadaroğlunun(Çukurova) silikonunu kullanabilirler.Bu silikonun özelliği zehirli madde içermiyor ve çabuk kuruyup diğer silikonlara oranla daha sağlam olduğudur.Dayımın 750lt lik tankını komple bu silikonla yaptık ve 7seneyş aşkındır bir damla dahi sızdırma yapmadı ve hala daha tankını kullanıyor.
Saygılar.
Saygılar.
Gönderim Zamanı: 22 Nisan 2007 06:48
Arkadaşlar benim tankın camı çatlamıştı ve herhangi bir marka(antibakteriyel) kullandım.Ve iki gün suda beklettim hem test amacıyla hiçbir sorunla karşılaşmadım.Diyeceğim şey şu antibakteriyel olsun ve suda bekletsinler hiç bir sorun olmaz.
Gönderim Zamanı: 22 Nisan 2007 08:12
Arkadaşlar bu tür malzemeler için tavsiye edilecek en iyi yer koçtaş , praktiker ve bauhause dur bu marketlerde hem ucuzunu hemde kalitelisini bulursunuz
Gönderim Zamanı: 22 Nisan 2007 12:04
[QUOTE=ERYOLDAŞ]Arkadaşlar benim tankın camı çatlamıştı ve herhangi bir marka(antibakteriyel) kullandım.Ve iki gün suda beklettim hem test amacıyla hiçbir sorunla karşılaşmadım.Diyeceğim şey şu antibakteriyel olsun ve suda bekletsinler hiç bir sorun olmaz.[/QUOTE]
Her antibakteriyel silikona güvenemeyiz bazılarında solvent var buda balıklara zarar verir.
Gönderim Zamanı: 03 Mayıs 2007 23:30
[QUOTE=ibrahimkayabasi][QUOTE=ERYOLDAŞ]Arkadaşlar benim tankın camı çatlamıştı ve herhangi bir marka(antibakteriyel) kullandım.Ve iki gün suda beklettim hem test amacıyla hiçbir sorunla karşılaşmadım.Diyeceğim şey şu antibakteriyel olsun ve suda bekletsinler hiç bir sorun olmaz.[/QUOTE]
Her antibakteriyel silikona güvenemeyiz bazılarında solvent var buda balıklara zarar verir.
[/QUOTE]
Solvent içermeyen slikondur.
Saygılar.
Gönderim Zamanı: 03 Mayıs 2007 23:34
Arkadaşlar bütün antibakteriyel silikonlar solvent içermez. Çuhadaroğlunun silikonu gerçekten çok iyi. Hatta sistaya kafa tutabilecek derecede güvenilir.
Saygılarımla
Gönderim Zamanı: 03 Mayıs 2007 23:51
[QUOTE=ibrahimkayabasi][QUOTE=ERYOLDAŞ]Arkadaşlar benim tankın camı çatlamıştı ve herhangi bir marka(antibakteriyel) kullandım.Ve iki gün suda beklettim hem test amacıyla hiçbir sorunla karşılaşmadım.Diyeceğim şey şu antibakteriyel olsun ve suda bekletsinler hiç bir sorun olmaz.[/QUOTE]
[/QUOTE] İbrahim Bey'e katılıyorum. Solvent içeren silikonlar canlılara zarar verebiliyor.Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir