Sızdırma devam mı ediyor?
Arkadaşlar arkadaştan aldığım akvaryum sızdırıyor diye bir konu açmıştım. Tank boyutu 75*35*25 köşe silikonları söküp tekrardan silikon çektim.(köşe silikonlar çok ince çekilmiş ve kabarmış;) Daha sonra tekrar bir köşeden sızdırma yaptı ve bende sinirlenip 1cm kalınlığında silikon çektim dün sabah. Dün akşam üzeri baktım silikon baya bir sertleşmiş bende tankı doldurdum doldurduğum yere bir bant çektim seviye belli olsun diye. Bu sabah kalktım ve baktım bantla su seviyesi arasında 1-2 mm fark vardı. Ama akvaryum balkondsa durduğu için ben buharlaşmış olabileceğini düşündüm. Yoksa sızdırma hala devam mı ediyor.:(((
Üstat arkadaşlardan cevap bekliyorum.:(((
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Arkadaşların fikirlerine katılıyorum. 300-400 litrelik bir akvaryumu koysa idinizi aynı yere 1-2 mm seviye inmezdi ama akvaryumunuzun ufak olduğunuda varsayın. Bence kesinlikle sızıntı yok ama garantiye almak istiyorsanız alt kılıfını çıkartıp cama cam hali ile bir daha deneyim derim. Şimdiden hayırlı olsun.
Saygılarımla
Akvrayumunuzun köşelerini tuvalet kağıdı ile kaplayın bant kullanın tuvalet kağıtlarını kullanırken eğer su sızarsa tuvalet kağıdı sızan yerleri belli edecektir kolay gelsin