Son model Şelale kuluçka (Yeni Versiyon Eklendi)
Gönderim Zamanı: 04 Nisan 2013 14:52
Sistemin mantığını tam olarak analamasamda işçilik gayet temiz ve oldukça iyi götünüyor. tebrikler.
Beğenenler: [T]109787,ademh[/T]
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 04 Nisan 2013 15:35
Tebrikler, ellerinize sağlık oldukça başarılı bir çalışma . Şişeyi biraz daha büyük tutup içerideki dolaşan suyu ve oksijeni arttırsak dahada güzel olur zannedersem.
Gönderim Zamanı: 05 Nisan 2013 14:47
5 dk düşünüp uygulamaya koyduğunuzu belirtmişsiniz tebrikler. Güzel fikir gerçekten. Mil olarak demir kullanmanız dışında çok faydalı olduğu kanısındayım. Biraz daha araştırma ve geliştirme ile demir yerine başka birşey kullanarak o sorunu da çözersiniz.
Emeğinize sağlık...
Emeğinize sağlık...
Gönderim Zamanı: 06 Nisan 2013 00:06
Gerçekten çok yaratıcı bi fikir tebrikler,en kısa zamanda deneyeceğim ben kadehten yapmıştım fakat bu kadehe göre daha az yer kaplıcağa benziyor :)
Gönderim Zamanı: 08 Nisan 2013 09:33
Emeğinze sağlık gerçekden güzel bir sistem olmuş denemek lazım
Gönderim Zamanı: 11 Nisan 2013 14:01
Adem bey konunuzun takipçisiyim başarı oranını paylaşırsanız herkes için iyi olur bence zaiyat durumu nasıl
Gönderim Zamanı: 18 Nisan 2013 16:05
Başarı oranı çok yüksek arkadaşlar, demasoni ve sarı prensesleri bu şekilde kuluçka yapıyorum zahiyatım nerdeyse hiç olmadı , zaten değişik kuluçka projelerimde var ama kullanmadan sunmadım diğerleri pek işe yaramadı onun için en faydalı ve düzgün olanını sizlerle paylaşmak istedim
inşallah faydalı olabilmişimdir
Gönderim Zamanı: 20 Nisan 2013 12:23
Gerçekten çok başarılı bir çalışma yeni bir çığır açıcak gibi duruyor:) tebrikler
Gönderim Zamanı: 02 Mayıs 2013 07:35
Çok güzel vede akıllı bi sistem olmuş, sadece aklıma takılan yumurtaların dönme olayında hep aynı taraf kalmıyormu yani yuvarlanma oluyormu gerçi başarılı demişsiniz buda olduğunu gösteriyor ama kaç tane yumurta koyduğunuzu belirtebilirmisiniz acaba.
Gönderim Zamanı: 08 Mayıs 2013 14:52
Yumurtalar sürekli her yönde hareket ediyo dönme konusunda herhangi bi sıkıntı yok
sy0666 nickli Salih arkadaşımız sistemi bizzat çalışırken görmüştür, görmek isteyenlere kapım herzaman açık ama şu anda yumurta yok içinde damızlıkların hepsini sattım
Gönderim Zamanı: 13 Mayıs 2013 18:42
Gerçekten güzel bir sistem.. gördüm ve beğendim nasip olursa yarin bir gün bir daha göreceğim :)
Aynısından bende Yapıyorum ;) ;)