Sonunda bende akv. kurdum. İlk yavrularım s:4 te
Herkese merhaba. Artık bende yeni akvaryumumla aranıza katıldım. Uzun zamandır yaptığım araştırmalar sonucu akvaryumumu kurdum ve sistemin oturmasını bekliyorum. Tür olarak karma malawi Cichlidleri düşünüyorum; yunus-sarı prenses-Ahli olabilir.
Araştırmalarımda sitemizin büyük katkısı oldu. Bu siteyi kuranlara ve canlı tutan tüm üyelere sonsuz teşekkür…
Akvaryum bilgileri ve yaptığım alışveriş şöyle:
Tank boyutu: 100-40-58. 65-20-27 karantina-yavru tankı. Perforje sehba.
Taban malzemesi: deniz kumu.
Dekor: Sahilden topladığım kayalar (kum ve kayalar bir hafta yıkandı kaya tuzu ve metilen kullanılarak dezenfekte edildi)
Filtre: Eheim 2017 =substrat-karbon-seramik.elyaf.
Hava motoru: Eheim 3004
Isıtıcı: Eheim jager 300W
Yemleme makinesi: Eheim 3581
Aydınlatma: Resun 15w mavi- Sylvania 18w grolüks.
Yemler: Tetra Prima-Sera Granu Gren-Sera Granured (Granumeat)
Ecza dolabı: Tetra aqua safe-Contra Ichthyo-Sera omnipur.
Diğer malzemeler: Dijital Akıllı priz- iç filtre -Dip süpürgesi- mıknatıslı cam sileceği vs.
Alışverişi tank hariç internetten yaptım.
Juen pet market: kesinlikle en kaliteli hızlı ve sorunsuz bir site.
hepsiburada.com: bir ürünü tedarik edemedikleri için sorun yaşadım.Tavsiyem almadan önce ürünlerle ilgili stok durumunu teyit ettirin.
İstegelsin.com: bir sürü problem yaşadım siparişimin 12. günü ürünler elime ulaştı uzak durun.
shopping.com: ürünlerin biri tedarik edilemediği için iptal ettirdim. Onun dışında sorun yok. Stok durumu teyit ettirilmeli.
aquapetcenter.com: Sorunsuz ve hızlı.Tavsiye ederim.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Malaviler için gayet ideal bir akvaryum olur inşallah. Görünüş güzel.. Dekoru biraz daha değiştirebilirsiniz. Kayaların hepsi bir tarafta olmuş ..