Sonunda frontoza burundi kolonim hazır
Gönderim Zamanı: 18 Ocak 2011 22:55
Discus macaramdan sorna Frontoza sevdam sonunda bitti herşey hazır. Şöle bir düşünüyorumda iyikide Frontozaya geçmişim neden diyeceksiniz Discus'a çok vakit harcıyodum yeri geliyor hergun yeri geliyor saatlerce ama frontoza ögle degil Discus kadar ilgi Alaka istemiyor bazen hanım bile diyor Şu discuslarına baktığınkadar kızımıza'da baksan 2 olurdu Ama haklı çümkü evin 1 odası akvaryum dolu biryandanda iş derken .....! ilerleyen zamanlarda diger balıklarımıda sizinle paylaşacağım. Şimdilik Bukadar Yorumlarınızı bekliyorum SAYGILAR
Boyut (cm): 2x 150.50.50 1x50.50.50 yavru tankı
Kapasite (litre): 375
Canlılar: Frontoza Burundi 15d 4e 20 ile 28cm arası
Malzemeler: 2x 200w Eheım jager ısıtıcı 100kg yakın midye kırıgı Atman hp 6000 6 çıkışlı hava motoru 2x Astro 2206 dış firitre 2x büyük boy Pipo firitre pimaş borular kaylar v.s
Akvaryum Bakımı: Haftada %10 dip çekimi
Kullanılan Yemler: TetraDiskus SeraFlora haftada 1 kere dip yemi haftada 1 kere hamsi ve Agırlık canlı Supiresi
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar: Hiç bir ilaç kulanmıyorum
Kapasite (litre): 375
Canlılar: Frontoza Burundi 15d 4e 20 ile 28cm arası
Malzemeler: 2x 200w Eheım jager ısıtıcı 100kg yakın midye kırıgı Atman hp 6000 6 çıkışlı hava motoru 2x Astro 2206 dış firitre 2x büyük boy Pipo firitre pimaş borular kaylar v.s
Akvaryum Bakımı: Haftada %10 dip çekimi
Kullanılan Yemler: TetraDiskus SeraFlora haftada 1 kere dip yemi haftada 1 kere hamsi ve Agırlık canlı Supiresi
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar: Hiç bir ilaç kulanmıyorum
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 19 Ocak 2011 01:01
Balıkların hayırlı uğurlu olsun. Umarım en iyi şekilde büyütürsünüz balıklarınızı..
Ancak bir öz eleştiri yapmak istedim. ''Üzerine para verseler akvaryumuma dekor olarak, hatta amacı ne olursa olsun Pimaş Borusu, Fayans v.b. şeyler koymam'' Akvaryumn ve balıkların görselliğine gölge düşmüş.
Ama lütfen alınmayınız. Bahsettiğim gibi öz eleştiridir. Sizin zevkinize ve amacınıza saygım sonsuz.
Gönderim Zamanı: 19 Ocak 2011 04:07
Frontosalarınızın gerçekten maşallah'ı var, heleki erkeklere bayıldım gerçekten kırk bir kere maşallah umarım bol bol yavrular alırsınız. Dişiler zaten ayrı bir güzel ama Deniz Bey'e katılıyorum Pimaş borular doğal ortam'ı bozuyor boru yerine güzel kayalardan mesela Gyans kayalardan güzel dekor yapabilirsiniz.. Benim tavsiyem bu genede sizin göz zevkinize göre... :) Tekrardan maşallah..
Saygılar...
Gönderim Zamanı: 19 Ocak 2011 08:59
[QUOTE=WorkAndPass]Balıkların hayırlı uğurlu olsun. Umarım en iyi şekilde büyütürsünüz balıklarınızı..
Ancak bir öz eleştiri yapmak istedim. ''Üzerine para verseler akvaryumuma dekor olarak, hatta amacı ne olursa olsun Pimaş Borusu, Fayans v.b. şeyler koymam'' Akvaryumn ve balıkların görselliğine gölge düşmüş.
Ama lütfen alınmayınız. Bahsettiğim gibi öz eleştiridir. Sizin zevkinize ve amacınıza saygım sonsuz.
[/QUOTE]
Öncelikle teşekkür ederim haklısınız fakat önceki dekerum kaya idi kaylar balıklara çok sitrest yaptı renkleri değişiyor surekli kavga edip duruyolardı bende pimaş boru koymaya karar verdim pimaş boruyu koydum ne renklerinde degişme oluyor ne sitres oluyor nede kavga gürürtü şuan göreselik okdarda iyi olmasa da çok huzurlular benim için akvaryumun dekoru okdar önemli değil benim için önemli olan balıkların huzuru işte o yüzden pimaş boru koymak zorunda kaldım,
SAYGILAR
Gönderim Zamanı: 19 Ocak 2011 18:42
Bence pimaş boru koyacağınıza kahverengi plastik saksı koyabilirdiniz faruk bey.
tolgafb5 2011-01-19 18:43:09
hem dogal görünüyor hemde balıklar strese girmiyor.
Gönderim Zamanı: 19 Ocak 2011 20:31
[QUOTE=tolgafb5]Bence pimaş boru koyacağınıza kahverengi plastik saksı koyabilirdiniz faruk bey.
yuhan06 2011-01-19 20:44:49
hem dogal görünüyor hemde balıklar strese girmiyor.
[/QUOTE]
Pilastik değilde testi koymayı düşünüyorum.
Gönderim Zamanı: 19 Ocak 2011 21:11
Selam,
Balıklarınız çok güzel,güle güle büyütün,besleyin.Ben bu balığı hiç beslemedim.Bu balık için yerinden kalkmaz,tabiri caizse oturan boğa diyorlar.Doğru mudur acaba?
Gönderim Zamanı: 19 Ocak 2011 23:53
[QUOTE=OR&GO]Selam,
Balıklarınız çok güzel,güle güle büyütün,besleyin.Ben bu balığı hiç beslemedim.Bu balık için yerinden kalkmaz,tabiri caizse oturan boğa diyorlar.Doğru mudur acaba?
[/QUOTE]
Evet diğer türlere göre daha sakindir ve haraketli değildir. Fakat akvaryumda çok güzel harfiyat yaparlar sen düzelt o yapar sen düzelt o yapar en sonunda bıkarsin ne haleri varsa gör dersin ama yine balık bıkmaz
Gönderim Zamanı: 11 Şubat 2011 01:00
Faruk abi balıklarıma iyi bak bol torunlarını görürsün inşallah :)