Sonunda hayalimdeki projemi gerçekleştiri
Gönderim Zamanı: 13 Kasım 2008 22:17
Selam,
Furkan, güzel proje. Sorunsuz bir şekilde kurarsın umarım. Epeyde ağır olacaktır. Önlemini al derim.
Saygılar,
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 14 Kasım 2008 19:54
Furkanım ben projemi gerçekleştirmeye başladım. Bugün kayıtları yapıştırdım. Akvaryumu yapmaya kayıtları yapıştırmaktan başladım :) Ama bir sorunum var. Birincisi akvaryumun camını delecek camcı bulamıyorum, ikinciside daha sumpum yok
Gönderim Zamanı: 14 Kasım 2008 20:13
[QUOTE=Supreme]Selam,
Furkan, güzel proje. Sorunsuz bir şekilde kurarsın umarım. Epeyde ağır olacaktır. Önlemini al derim.
Saygılar,
[/QUOTE]
Abi alabileceğim hiçbir önlem yokki.Bir tek deprem için alt ve üstten duvara sabitlemeyi düşünüyorum.
Umarım zemin bir problem çıkarmaz.
[QUOTE=akinozer]Furkanım ben projemi gerçekleştirmeye başladım. Bugün kayıtları yapıştırdım. Akvaryumu yapmaya kayıtları yapıştırmaktan başladım :) Ama bir sorunum var. Birincisi akvaryumun camını delecek camcı bulamıyorum, ikinciside daha sumpum yok [/QUOTE]
Akın bana kalırsa camı deldirme.Overflow yada Overflow box sistemi yap derim.
Saygılar
Gönderim Zamanı: 15 Kasım 2008 08:45
Eğer bu proje gerçekleşir ise mükemmel bişey olucak komple bir sistem. Beslemeyi düşündüğün balıklarda harika. Ne diyeyim Allah kolaylık versin sana.
Gönderim Zamanı: 15 Kasım 2008 09:45
Furkan Tebrik ederim.. Projeni çok beğendim.. umarım istediğin şekilde başlar ve bitirirsin.. Eğer benim de yapabileceğim bir destek olursa çekinmeden isteyebilirsin.. ( kas kuvveti , malzeme, vs.. )
Gönderim Zamanı: 15 Kasım 2008 13:13
[QUOTE=wiwiwi]Eğer bu proje gerçekleşir ise mükemmel bişey olucak komple bir sistem. Beslemeyi düşündüğün balıklarda harika. Ne diyeyim Allah kolaylık versin sana.[/QUOTE]
Teşekkürler Selim abi beğenmene sevindim.Besleyeceğim türler gerçekten çok güzel fakat şuan için içlerinde Elongatus mpanga'yı çıkardım.Kiminle konuşsam elongatus o tankta huzursuzluk yaratır besleme diyor.Zaten canlı profillerinde davranış şekli için Aşırı agresif yazıyor bildiğim kadarı ile.
Saygılar
[QUOTE=Sasa41]Furkan Tebrik ederim.. Projeni çok beğendim.. umarım istediğin şekilde başlar ve bitirirsin.. Eğer benim de yapabileceğim bir destek olursa çekinmeden isteyebilirsin.. ( kas kuvveti , malzeme, vs.. )
[/QUOTE]
Halil abi çok teşekkür ederim ya , düşünmen bile yeter.Eğer yardıma ihtiyacım olursa söylerim eyvallah çok sağ olasın.Aynen senin içinde geçerli ama , akvaryum yapılacaksa yada su kimyası , biyoloji vs.vs. aklına ne geliyorsa yardım ederim seve seve.(Discus falan hariç ama tecrübemin olmadı türler...)
Saygılar
Gönderim Zamanı: 16 Aralık 2008 19:52
Yurtdışı'na çıkma olasılığı sebebi ile projemi bir süreliğine iptal etmek zorundayım.
Bu sebepten dolayı başlığı geçici bir süre kilitliyorum.
Saygılar