Sonunda yeni akvaryumunda
Gönderim Zamanı: 27 Haziran 2009 14:04
[QUOTE=murad]
Uyuma yerimiz.
Yine melahat
Sizce kabuk sagligi nasil..??
Tirnaklara biraz kisa kaldi ama
Bale yapiyoruz
Gerçekten güzel oldu darısı evde beslenen tüm kaplumbağaların başına akvaryumun tamamını içine alan bir kaç kare daha eklerseniz hiç fena olmaz.
Tebrikler,
[/QUOTE]Ins. ALLAH hepimize böle bir akvaryum kurmak nasip etsin. Leyla özgür beyde pek bir merakli oldu ya ne yapsam hemen kafasini uzatip izliyor beni, birde çok uslu sürekli kuru alanda yayilmis bir sekilde günesleniyor. Artik ona balkonda bir yer yapmanin vaktide geldi havalar hep 25 - 26 derece geceleride en az 18 derece oluyor hiç soguk degil yani. Balkona 1 metrelik bir legen koysam diyorum gerçek UVB isigi alir garibim ilk baslarda koydumda hasta olmaya baslamisti o zaman minikti simdi canavar gibi. Bir tirnak var acaip acitiyor, bir isirmasi var parmagimi koparacak neredeyse bundan sonra artik onu sinirlendirmem dün bir isirdi neredeyse derimi kopariyordu. Ana kuzusu ya kuru alanda oluyor ben içeri girince hiç kendini bozmuyor hatta basini oksuyorum, kardesim girince hemen suya firliyor.
Yeterince yazdim simdi resimler.
Kabuguna masaj yaptirma yeri isiticinin üzerine çikiyor filtreden gelen suda kabuguna degince hosuna gidiyor herhalde gözlerini hafif kisip duruyor dakikalarca.
Oyun alanimiz taslari ben düzeltiyorum o bozuyor
Sirtimizi kasima yeri.
Merakli Melahat
Kuru alan tisört orada çünkü karnini acitiyor arkafon hiç çikmiyordu çikincada ayaklarinin ucuna basarak yürüyordu.
Rampasi
Yeterince yazdim simdi resimler.
Kabuguna masaj yaptirma yeri isiticinin üzerine çikiyor filtreden gelen suda kabuguna degince hosuna gidiyor herhalde gözlerini hafif kisip duruyor dakikalarca.
Oyun alanimiz taslari ben düzeltiyorum o bozuyor
Sirtimizi kasima yeri.
Merakli Melahat
Kuru alan tisört orada çünkü karnini acitiyor arkafon hiç çikmiyordu çikincada ayaklarinin ucuna basarak yürüyordu.
Rampasi
Uyuma yerimiz.
Yine melahat
Sizce kabuk sagligi nasil..??
Tirnaklara biraz kisa kaldi ama
Bale yapiyoruz
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 10 Ağustos 2009 15:23
Çok güzel olmuş Sevdacım.Özgür ün keyfi 2 minikle bile bozulmuyor.Hele böyle de bir akvaryumu varken hiç bozulmaz :)
Gönderim Zamanı: 10 Ağustos 2009 15:54
Evet ALLAHTANki akvaryum büyük fazla karşılaşmıyorlar, elina sadece ex leylanın peşinden koşuyor onun haricinde birbirilerine sinir olma, yem kapma, yer kapma durumu yok.
Gönderim Zamanı: 10 Ağustos 2009 16:01
Bu arada Özgür nasıl erkek?Kuyruğu ve tırnakları kısa :)
Gönderim Zamanı: 11 Ağustos 2009 08:20
Desene minik erkeğimiz büyüyor
gizemli_kiz19 2009-08-11 08:20:56
Gönderim Zamanı: 24 Ağustos 2009 14:20
ALLAHA sükür ex leyla özgürün büyümesi kesildi, küçüklerde büyümüyor artik ya. Isiticiyi çikardim su 25 derece haftada 4 gün yem veriyorum keyifleride yerinde valla bence böyle daha iyi leylada hata yaptim bunlarda artik yapmiyorum. Minigi çok yaramaz ya leyla bile ondan korkuyor minicik haliyle yemi elimden kapip kaçmalar falan. Resim çekecektim ama ikiside günesleniyor, Elisada korkagin teki oda saklanip duruyor.
Gönderim Zamanı: 25 Ağustos 2009 00:27
Sevda senin Özgür fazla yemekten tırnak uzatmayı unuttu galiba :)
Şaka bir yana çok güzeller, maşallah diyeyim ...
Gönderim Zamanı: 25 Ağustos 2009 15:43
[QUOTE=Dj_ReX]Sevda senin Özgür fazla yemekten tırnak uzatmayı unuttu galiba :)
[/QUOTE] Fazla yemekten degil be önceden haftada 3 gün veriyordum simdi ise haftada 2 gün daha mi çok diyorsunuz aaa yazik kuzuma Simdi yeni yeni uzuyor yha fazla uzun olmasada tirmaladigi yeri kanatiyor.
[/QUOTE] Fazla yemekten degil be önceden haftada 3 gün veriyordum simdi ise haftada 2 gün daha mi çok diyorsunuz aaa yazik kuzuma Simdi yeni yeni uzuyor yha fazla uzun olmasada tirmaladigi yeri kanatiyor.
Gönderim Zamanı: 10 Şubat 2011 11:01
Boyu ne kadar?
Gönderim Zamanı: 14 Şubat 2011 13:50
Akvaryum güzel kaplumbağalarda süper poz vermiş ama resimde farkettiğim birşey var hayvanın rengi biraz değişik sarı yanaklı bunun nedeni farklı tür mü birde kaplumbağa bence dişi çünki tırnağı ve kuyruğu kısa
Gönderim Zamanı: 12 Ekim 2011 16:33
Çok güzel renkleri var Maaşallah.