Sp yavrularım
Gönderim Zamanı: 16 Şubat 2008 18:39
Hakikatten çok güzel yavrular maşallahları var. Güle güle büyütürsün umarın. Sağlıklı balıklar...
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 17 Şubat 2008 01:34
Çok güzeller, inşallah bende böyle yavrular alırım, şuana kadar dişi ilk 2 kez yumurta aldı, ve erkek dölleyemedi, inşallah 3. de yavru alırım...
Gönderim Zamanı: 23 Şubat 2008 21:17
Arkadaşlar yaklaşık 1 senedir sarı prenses besliyorum ama bir türlü yavu almak nasip olmadı. İnşallah sizin gibi banada kısa zamanda nasip olur.
Gönderim Zamanı: 06 Mart 2008 17:07
Yavrular hakikaten büyük benim yavrularda şu an 1 aylık ama renkleri bunlar kadar belirgin değil benımkiler 1cm civarı ama lepisteslerle aynı tankta valla yemi kapan kapana belki yeterince beslenemediler ama sizin yavrular maaşallah hangi yemle besliyorsunuz?
Gönderim Zamanı: 06 Mart 2008 17:33
Abdül kadir bey bende dahil olmak üzere bir çok kişi neyle büyüttüğünüzü kaç cm olduğunu soruyor, çünkü hiçte 1 aylık yavrulara benzemiyorlar. Kusura bakmayın. reis 2008-03-06 19:42:40
Gönderim Zamanı: 06 Mart 2008 17:45
[QUOTE=b_boy]abdül kadir bey bende dahil olmak üzere bir çok kişi neyle büyüttüğünüzü kaç cm olduğunu soruyor çünkü hiçte 1 aylık yavrulara benzemiyorlar kusura bakmayın.[/QUOTE]
Bende sp den çok yavru aldım ve büyüttüm bence de pek 1 aylıga benzemiyorlar.
Kullandıgınız yemin markasını ögrenebilirmiyiz.
Yavru büyütme yemleri var ama..
Gönderim Zamanı: 07 Mart 2008 21:08
Yavrularımı beğenen, beğenmeyen; yorum yapan, yapmayan herkese çok ama çok teşekkür ederim. Dediğim gibi Taha kardeşim hayat zor, insan herşeyle aynı anda ilgilenemiyor bazen. Çok merak ettiğin için küçük bir ipucu vereyim 2 günde bir su piresi verirsen yavruların inanlımaz bir hızla ve sağlıklı büyür. Herkese iyi akşamlar...