Strafor kalınlığı ve tipi
Gönderim Zamanı: 02 Mart 2007 21:29
[QUOTE=doğan tt]peki strafordan kapak sağlıklı olurmu balıklar için [/QUOTE]
Merhabalar arkadaşlar;
daha önce forumda stryphor'dan arka plan yapan bir hobici; kalekim için destek departmanı ile görüşüp, herhangi bir sakıncası olmadığını öğrenmiş.
Styrphor'u kapak olarak kullanacak olsanız bile, nem ile oluşan su damlalarının akvaryuma döküleceğini hesplarsak; suya salınım yapmayacak ve/veya balıklara zarar vermeyecek boya v.b. kullanmanız önemli.
Styrphor'u olduğu gibi kulalancaksanız, ben kendi balıklarım üzerinde bir olumsuzluk tespit etmedim.
Saygılarımla
Merhabalar arkadaşlar;
daha önce forumda stryphor'dan arka plan yapan bir hobici; kalekim için destek departmanı ile görüşüp, herhangi bir sakıncası olmadığını öğrenmiş.
Styrphor'u kapak olarak kullanacak olsanız bile, nem ile oluşan su damlalarının akvaryuma döküleceğini hesplarsak; suya salınım yapmayacak ve/veya balıklara zarar vermeyecek boya v.b. kullanmanız önemli.
Styrphor'u olduğu gibi kulalancaksanız, ben kendi balıklarım üzerinde bir olumsuzluk tespit etmedim.
Saygılarımla
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 03 Mart 2007 11:19
Akvaryumuma kapak yapmadım ve pembe strafor (2 cm lik) koydum ısı yalıtımı da sağlar diye üzerinde. Koyarken hiç düşünmemiştim açıkçası -o kadar telaşlıydım ki ve de heyecanlı- zararı olur mu diye... Ama bir zararını görmedim nerdeyse 5 aydır kullanıyorum. Buharlaşan su strafordan tekrar akvaryuma dönüyo... gülşen 2007-3-3 11:21:13
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir