süper yunuslarım.
Gönderim Zamanı: 25 Mayıs 2008 11:24
1e 4d lik yunus kolonimin resimlerini sizinle paylaşmak istedim.Boyları 14-18 cm arası.İşte resimler:
Bu erkeğim.(maşallah deyin)
Bu da ilk aşkıyla bir pozu.
Üç hamile.
İç filtrenin üstüne kaçmışlar korkudan.Hala sıkıştırıyor bizim erkek.
Yazık nasıl korkmuş.
Kusturulmaya 6 günü var.
10 gün önce yavrularını aldığım dişi.
Bunlarda yavruları.Aslında 72 taneydi kusturduğum gece 40 kalmış.
Elimden ancak bu kadar geldi.Yetkili abilerim resimleri direk açılabilir hale getirirlerse sevinirim.
SAYGILAR.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 25 Mayıs 2008 11:32
Selamlar.Arkadaşım balıkların gayet güzel.Bende tek tür olarak yunus besliyorum.Yunuslar çok mükemmel canlılardır.Ama benim başım biraz dertte balıklarımla.Çok ürüyolar 1e 6d var,bütün arkadaşlarımı balık sahibi yaptım böylece.Saygılar
Gönderim Zamanı: 25 Mayıs 2008 11:32
Merhabalar ; Balıklarınız çok güzel görünüyorlar bir o kadarda canlı ve sağlıklı.Kayıpsız büyütmeniz dileği ile....
Saygılar
Gönderim Zamanı: 25 Mayıs 2008 16:04
Evet durmadan yavruluyorlar.35 günde bir yavru alıyorum.6 gün sonra tahminen 200 küsür yavrum olacak..Ben yunusu herkese tavsiye ederim.
Gönderim Zamanı: 26 Mayıs 2008 20:26
Arkadaşlar bir şey soracam bende yunus besliyorum bir senyi geçti sabır sabır dedik sabır taşımız çatladı en sonunda dişileri yumurtlatmayı başardık iki tane dişimin ağızlarında yumurta var biri cumartesi biride bugün aldı yumurtaları sizce kaçıncı gün kusturmalıyım yada beklemelimiyim dişilerin salmasını yavruları hangisi daha sağlıklı olur saygılar _rammstein_ 2008-05-26 20:26:44
Gönderim Zamanı: 27 Mayıs 2008 09:50
[QUOTE=calvuscan]Evet durmadan yavruluyorlar.35 günde bir yavru alıyorum.6 gün sonra tahminen 200 küsür yavrum olacak..Ben yunusu herkese tavsiye ederim.[/QUOTE]
Hayırlısı olsun.
Yunuslarınızın 35 günde yumurta dökmeleri çok uzun süre. Biraz daha kondisyon uygulayın. Karades, canlı yem, kaliteli yemleme yapın.
Sağlıklı balıklar dilerim.
Gönderim Zamanı: 27 Mayıs 2008 23:12
15. günde kusturmayın derim.Ben ilk yavruları 15. günde kusturdum ve 70 taneden 40 adet kaldı.18 iyidir bence.Ben bu üç dişimi öyle kusturacağım.
Bu arada Mehmet bey new life yem veriyorum balıklarıma.Aynı anda 3 günde bir canlı yem.
SAYGILAR.