süt kabından flitre
arkdaslar sasdece 1 kafa motoru ve içine koyucagızcısılerın olması yeter li . bende yaptım cok kuvvetli bir kafa motorunun suyuceken kısmına bi hortum parcası koyarak kum seviyesine vantuzla yapıstırdım suyu fışkırtankısmınada bi hortum takıp akvaryumun diger ucunda bir plastik 1.5 litre lik süt kabı koyarak arka tarafını deldım akvaryumun su seviyenin yani petin yarısı dısarda yarısı içede kalacak cekilde telle astım arkadakı delikten su girdi ve pet şişenin içinde çeşitli elyaf biaboll sünger mercan kırıkları gibi çeşitli maddeler yerleştirdim . arka taraftan su gırıyor çeşitli maddelerden geçiyor diger ucun üst kısmında bir delikle akvaryuma boşalıyor.
tavsiye ederim çok iyi bir temizleyici
iyi bir filitrasyon yöntemi resim koyamadım msn adrsimden canlı olarak cameramdan göstere bilirim . msn adrsim berkcan--1907@hotmail.com mutlaka deneyin . 10 ytl yi gecmez temizligide cok kolay .
60 litreyavruluk
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
ben arkadaşın buluşuna bir yenilik kattım gittim çatıların oluklarını tutan aliminyum ayaklardan iki adet aldım ve onlarıda akvaryumun arka camına tutturdum ondan sonra süt şişesini de siyah sprey boya ile boyadım çok çok güzel oldu tabiiki en iyiysi iç filtre ama atmanın en ucuz dış filtresine burda 120 ytl dedi akvaryumcum. Benim eğer imkanım olursa dış filtrede alacağım şimdilik bunu kullanıyorum ama çok memnunum.
Bu buluşunuzdan dolayı size teşekkür ederim berkcan bey.