tam bir savaş alanı
akvaryumda 2 adet tetrazon var geldıgı günden beri birbirlerini kovalıyorlar 2 adet papagan var onlarda birbirini kovalıyor ve didikliyor papaganlar eş zamanlı aldıgım halde kovalayan renklendi kaçansa simsiyah oldu ve küçük kaldı dün sarı prenses aldım onlarında sayısı ıki oldu ve eski olan yeni geleni kovalıyor onlarında daha cinsiyeti belli olamıyacak kadar küçük neden boyle oluyor akvaryum 40 lt
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
bende erciyese katılıyorum papağan ve prensesler okey ama bunları Tetrazon ile barındırmak çok zor.siyahlaşma ise bence nitrat artışından oluyor.ne zaman akvaryuma yeni balık bıraksam bu sorun oluyır 1 Hafta % 25 dip çekiyorum ve düzeliyor.Kovalanan strestende etkileniyor.banada oldu aynısı büyük olan üstünlük kuruyor.umarım halledersiniz
Tetrazonlardan en az 6 tane beslemezseniz birbirlernin gözlerini oyacaklardır eminolun. Papağanlardan da baskın olan diğerini sindirmiş. Sarı prenses tede durum aynı olacak. 40 litreye bu kadar büyük yiyicileri koymak pek mantıklı değil. Bence siz cikletleri çıkartın akvaryumunuzdan ve tetrazonların sayısını 6 - 8 e çıkartın. Hem siz mutlu olun hemde balıklarınız.
Saygılar.