Tanganika akvaryumum(2.sayfa yavrularım)
Gönderim Zamanı: 24 Nisan 2007 16:23
Arkadaşlar yorumda bulunan herkese çok teşekkür ederim. Ramirezi 2007-04-25 15:16:40
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 24 Nisan 2007 20:35
Çok güzel olmuş. Ancak daha canlı bir arka fon ve pembe-mavi ışıklandırma ile çok daha iyi olur.
Ayrıca leptosomaları Kayseri'de satan kişiden mi aldınız?
Saygılar...
Ramirezi 2007-04-25 15:17:14
Ayrıca leptosomaları Kayseri'de satan kişiden mi aldınız?
Saygılar...
Gönderim Zamanı: 11 Haziran 2007 22:26
Leptosamalarım ve calvuslarım hatta cüce vatozum bile artemia yerken.
İyi seyirler.
Ramirezi 2007-12-27 15:25:57
İyi seyirler.
Gönderim Zamanı: 02 Nisan 2008 19:23
Uzunca zamandır güncelleme yapmamıştım sevgili arkadaşlar, akvaryumu kurduğumdan bu yana çok mesafe kat ettiğimi görmenizi istedim.
Balık türleri olarak leptosama yellow heed,calvus,ocellatus,nigri pinnis, cüce vatoz ve sarı prenses var. Akvaryum sayısınıda 1 den 4 e yükselttim, umarım beğenirsiniz. Yorumlarınızı bekliyorum.
Gönderim Zamanı: 02 Nisan 2008 19:46
Güzel bir akvaryum olmuş tebrik ederim...
Gönderim Zamanı: 15 Mayıs 2008 12:06
Sonunda leptolarımdan yavru aldım ,dün 17. günde kusturdum ve 5 tane nur topu gibi yavrum oldu. Darısı sizlerin başına.
ahmetkorkmaz1 2008-05-29 00:37:24
Gönderim Zamanı: 29 Mayıs 2008 00:36
Değerli arkadaşlar son olarak Almanyadan getirttiğim kitumbalarım. Henüz geleli 2 gün oldu ama keratalar hemen kur yapmaya başladılar:)
Gönderim Zamanı: 29 Mayıs 2008 22:25
Ahmet bey,
Akvaryumunuz zamanla çok güzelleşmiş tebrikler.Yavrularınız hayırlı olsun çok güzel görünüyorlar ayrıca calvuslarınız muhteşem.
Akvaryumunuz zamanla çok güzelleşmiş tebrikler.Yavrularınız hayırlı olsun çok güzel görünüyorlar ayrıca calvuslarınız muhteşem.
Gönderim Zamanı: 06 Haziran 2008 23:26
Değerli arkadaşlar ,yeni bir akvaryum kurdum 125/50/55(h) ölçülerinde ,dekor olarak 3 büyük kayrak taşı ve çok sayıda anubias ekledim,kum olarak beyaz quartz kum kullandım, akvaryum cama cam metal sehba yaptırdım onun üzerinde duruyor.
Balık olarak tamamen leptosama olacak şu anda 20 tane jumbo kitumba var. Bu akvaryumda sadeliği ön planda tutmak istiyorum bakalım beğenecekmisiniz? Değerli yorumlarınızı bekliyorum.
Balık olarak tamamen leptosama olacak şu anda 20 tane jumbo kitumba var. Bu akvaryumda sadeliği ön planda tutmak istiyorum bakalım beğenecekmisiniz? Değerli yorumlarınızı bekliyorum.