Tanganika Kırlangıçları Xenotilapia'lar =) Orfozcudan !...180x70x65
Boyut (cm):180x75x60
Kapasite (litre):810 litre
Canlılar: 24 Adet Xenotilapia Bathyphilus ''Kekese'' - 15 adet Cyprichromis Pavo ''Kapamba'' - 2 adet SEA
Malzemeler: 30 kilo '0' numara Silis kum , 2 adet atman 3338 dış filtre 1 adet 300 watt ısıtıcı , 1 adet dalga motoru , 22 metre toshiba led şerit , 1 adet power suply ve bu aydınlatma düzeneğine ait RGB rs kumanda ve yedeği .
Akvaryum Bakımı: Haftalık % 40 su değişimi ( yaz - kış dinlendirmeden direk çesmeden hemde kum kelebeğine )
Kullanılan Yemler: Artık Allah o gün ne verdiyse o . Bizim evde yemek içmek pek fazla tartışılmaz hamdolsun denir yenir . Gazete üzerinde yenmiş bir simidin susamı bile şartlar dahilinde akvaryuma dökülebilir yani
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar: Olabildiğince yürekten sevgi , Limitsiz ilgi , Bol bol hayır dua , Nazarlara ve kazalara karşı ; Felak ve nas sureleri Asla kimyasal bir katkı yok olamazda kimselerde olmasında ...
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Bu arada Maşallah...
Barış Bey Maşallah özellikle kekeseleriniz çok güzel görünüyor. Xenoların tamamı benim çok ilgimi çekiyor. Onların o kocaman gözleri varya insanı adeta bitiriyor. Bu balıkların keyfini beslemeden dışarıdan farketmek inanın imkansızdır. Ben bir kaç türünü beslediğim ve beslemekte olduğum için xenolardan bir türlü vazgeçemiyorum. Size bu güzel canlıları sağlıkla besleyip, keyfini sürmenizi diliyorum.
Barış bey balıklarınızın Maaşallah ı var İnşallah sağlıkla besler bol bol yavrularını alırsınız.Ayrıca tanıtım 10 numara olmuş.
Bu arada Maşallah...
Barış Bey Maşallah özellikle kekeseleriniz çok güzel görünüyor. Xenoların tamamı benim çok ilgimi çekiyor. Onların o kocaman gözleri varya insanı adeta bitiriyor. Bu balıkların keyfini beslemeden dışarıdan farketmek inanın imkansızdır. Ben bir kaç türünü beslediğim ve beslemekte olduğum için xenolardan bir türlü vazgeçemiyorum. Size bu güzel canlıları sağlıkla besleyip, keyfini sürmenizi diliyorum.
[/QUOTE][QUOTE=SEZER]Çok şükür bugün gördüğüm yeni tarihli farklı bi tür tanıtımı daha,umarım bu sayı giderek artar...
[QUOTE=akinizm]
Barış bey balıklarınızın Maaşallah ı var İnşallah sağlıkla besler bol bol yavrularını alırsınız.Ayrıca tanıtım 10 numara olmuş.
[/QUOTE] Çok teşekkür ederim mustafa bey . Yavru konusunda azınızdan resmen bal damladı[QUOTE=meto2m]Barış bey balıklarınız Maşallah çok iyi durumda ve renkleri gerçekten çok güzel.Ayrıca anlatımınızdaki masalımsı tat insanın içine işletiyor konuyu.Tekrar balıklarınıza Kocaman MAŞALLAH.[/QUOTE]