tanganyika akvaryumum sizce nasıl?
Gönderim Zamanı: 28 Nisan 2008 21:21
İlk hali ve son hali arasında hakikaten çok fark var,tebrik ederim böyle çok daha güzel olmuş sağlıklı balıklar.
Saygılar.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 30 Nisan 2008 07:31
Son hali bence de güzel.. Tebrikler..
Gönderim Zamanı: 30 Nisan 2008 08:10
Merhaba,
Tavsiyem Tanganyika gölüne ait belgesel cd leri seyrediniz. Böylece balıkların nasıl ortamlarda olduklarını görüp, değişimleri kendiliğinizden gerçekleştireceksiniz.
Örnek olarak kum kelebekleri kumların içinde oynaşırken, Leptosomalar açıkta, Calvuslar kayalıklarda geziniyorlar.
Beğenmiş olduğunuz bir kareyi akvaryumunuza kesit olarak alınız...
Sizin akvaryumunuza gelirsek, ciddi düzelmeler oluşmuş, tebrik ederim.
Yerinizde olsaydım öncelikle kayalık dizaynı kurarken sadece tek renk ve biçimde kaya dizayn ederdim.
Böylece sadeliğin vuruculuğu etkili olurdu...
Saygılarımla,
Gönderim Zamanı: 30 Nisan 2008 12:25
[QUOTE=cetin]Merhaba,
Tavsiyem Tanganyika gölüne ait belgesel cd leri seyrediniz. Böylece balıkların nasıl ortamlarda olduklarını görüp, değişimleri kendiliğinizden gerçekleştireceksiniz.
Örnek olarak kum kelebekleri kumların içinde oynaşırken, Leptosomalar açıkta, Calvuslar kayalıklarda geziniyorlar.
Beğenmiş olduğunuz bir kareyi akvaryumunuza kesit olarak alınız...
Sizin akvaryumunuza gelirsek, ciddi düzelmeler oluşmuş, tebrik ederim.
Yerinizde olsaydım öncelikle kayalık dizaynı kurarken sadece tek renk ve biçimde kaya dizayn ederdim.
Böylece sadeliğin vuruculuğu etkili olurdu...
Saygılarımla,
[/QUOTE]
Çetin Bey'in yazdıklarına katılıyorum.
Saygılar...
Gönderim Zamanı: 30 Nisan 2008 13:51
Son hali daha güzel ama, biraz daha kaya ilavesiyle çok daha iyi görüntü sağlanacağı kanaatindeyim.Sağlıklı balıklar.
Gönderim Zamanı: 30 Nisan 2008 16:59
Akvaryum dizaynı gerçekten güzel yalnız gözüme bir tür takıldı. T. Moori cinsi balık gördüm. Otçul bir tür. Calvuslarla ve frontosalar ile olacağını düşünmüyorum. Acaba yanlışmı görüyorum yada düşünüyorum.
saygılar