Tanganyika Aşkım 2
Gönderim Zamanı: 29 Kasım 2008 13:49
Akvaryum boyutu ne kadar ve kac mm?
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 29 Kasım 2008 13:56
Kerem, yorumların için teşekkür ederim. Evet, büyük bir aşk oldu tanganyika bende, 2. başlığı açmamdan da bellidir zaten :) Bu türleri beslemek isteyen arkadaşlara, yavru vererek hobiye katkı sağlayabiliyorsam ne mutlu bana.
Serkancığım; aramızda balığın lafı olmaz. Sana beğendirebildiysem bu sade tankı, daha ne isterim :) Ne zaman isterseniz gelin, kapımız sonuna kadar açık.
İskender Bey, kumum kuartz kum, asıl kullanım alanının büyük oranlı su arıtmaları olduğunu biliyorum. Lakin, kumun içerdiği silis oranını tam olarak bilmiyorum.
Hasan Bey; akvaryumun ölçüleri 150*80*70 ve cam kalınlığı 15mm. dir. Filitrasyonu ise; 90*50*40 ölçülerindeki sıralı sump sistemi ile sağlıyorum.
Saygılar, selamlar...
Gönderim Zamanı: 29 Kasım 2008 13:57
Özgür bey,
Güzel ve farklı türleri bir arada görmek çok güzel konuyu okurken Ad Konings'in kitaplarında ki fotolara bakıyormuşum gibi geldi tebrikler ve sağlıklı balıklar.
Gönderim Zamanı: 29 Kasım 2008 14:06
Değişik türleri görmek güzel oldu gerçekten. Bu türlerden Ankara da satan yer varmı.
Gönderim Zamanı: 29 Kasım 2008 14:10
Balıklarınız özellikle sibwesa'larınız harika.Sizi içtenlikle tebrik ederim.
Saygılar...
Gönderim Zamanı: 29 Kasım 2008 14:18
[QUOTE=demosini06]
Değişik türleri görmek güzel oldu gerçekten. Bu türlerden Ankara da satan yer varmı.
[/QUOTE]Yanlış anlamalara meydan vermemek için, temin etmek üzere görüşebiliceğiniz; bildiğim ankara ve istanbul akvaryumcularını ö.m. dan yazıyorum.
Julidochromisleri hali hazırda; musa akvaryumdan uygun fiyatla temin edebilirsiniz.
Saygılar, selamlar...
Gönderim Zamanı: 29 Kasım 2008 14:23
Emin Bey;
Tüm fotoğraflar içinde beni en çok rahatsız eden foaelerin fotoğrafları. Gözümle gördüklerimi aktaracak bir makine almadan da bu rahatsızlığım geçmeyecek sanırım.
Yine de, beğeniniz için teşekkür ederim.
Saygılar, selamlar...
Gönderim Zamanı: 29 Kasım 2008 15:32
Özgür bey yine döktürmüşünüz MAŞAALLAH bu ne güzel balıklar. Sizi inanın takip etmek çok zor oluyor bi kayboluyorsunuz döndüğünüzde bi bakmışız yeni türler. Balıklarınız çok güzeller sağlıklı beslemeniz dileklerimle
Gönderim Zamanı: 29 Kasım 2008 22:05
Özgür bey balıklarınız ve akvaryumunuz gerçekten muhteşem.Tam bir tanganyika gölü havası vermişsiniz...Maaşallah
Saygılarımla...
Gönderim Zamanı: 30 Kasım 2008 21:00
Özgürcüm gene döktürmüşsün.Sanada bu yakışır zaten...