Tanganyika Etçil Ortaya Karışık :))))
Gönderim Zamanı: 02 Nisan 2015 00:00
Merhaba,
150 60 60 tankta;
- Compressiceps Nangu
- Triglachromis Otostigma
- Neolamprologus Leleupi
- Neolamprologus Pulcher (Daffodil)
- Veriabilichromis Moori
- Mono (Misafir geldiler, kaldılar)
- Compressiceps Gold Head Yavru
Beğenenler: [T]40023,_rammstein_[/T]
Teşekkür Edenler: [T]40023,_rammstein_[/T]
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 07 Nisan 2015 13:19
Yavuz bey maşallah balıklarınız birbirinden güzeller. Acaba otostigmalar nerden geldi.
Bahri Çankaya 2015-04-11 00:50:57
Gönderim Zamanı: 07 Nisan 2015 13:42
Yavuz merhaba güzel bir görüntü tebrik ederim.Bende bu ay başında komple tanganyıkaya geri döndüm.Şuan elimde 3 tür calvus ve brundiler var.Kabukçul türler brichardi ve leleupide düşünüyorum.Karma Tanganyika güzel oluyor.
Gönderim Zamanı: 07 Nisan 2015 17:12
[QUOTE=Bahri Çankaya] Yavuz bey maşallah balıklarınız birbirinden güzeller. Acaba otostigmalar nerden geldi.[/QUOTE]
[QUOTE=mustafakısacık]Yavuz merhaba güzel bir görüntü tebrik ederim.Bende bu ay başında komple tanganyıkaya geri döndüm.Şuan elimde 3 tür calvus ve brundiler var.Kabukçul türler brichardi ve leleupide düşünüyorum.Karma Tanganyika güzel oluyor.[/QUOTE]
Bahri Çankaya 2015-04-11 00:51:15
Bahri Bey,
Otostigmalar Çanakkale den Hüseyin bey den geldi. Sizin verdiğiniz otostigmalar. Hatırlarsanız sizinle mesaj ile görüşmüştük; cinsiyetleri bana 2E2D olarak geldi fakat benim tahminim 3e olduğu yönünde.
[QUOTE=mustafakısacık]Yavuz merhaba güzel bir görüntü tebrik ederim.Bende bu ay başında komple tanganyıkaya geri döndüm.Şuan elimde 3 tür calvus ve brundiler var.Kabukçul türler brichardi ve leleupide düşünüyorum.Karma Tanganyika güzel oluyor.[/QUOTE]
Merhaba Mustafa,
Teşekkürler, neredeyse 20 yıldır balık besliyorum; en keyifli tankım şuan ki diyebilirim. :)
- Leleupiler 7-8 civarında ben 4 e düşürmeyi düşünüyorum istersen 3-4 adet hediye edebilirim.
Gönderim Zamanı: 08 Nisan 2015 09:26
[QUOTE=yavuzozcan][QUOTE=Bahri Çankaya] Yavuz bey maşallah balıklarınız birbirinden güzeller. Acaba otostigmalar nerden geldi acaba.[/QUOTE]
[/QUOTE]
Bahri Bey,
Otostigmalar Çanakkale den Hüseyin bey den geldi. Sizin verdiğiniz otostigmalar. Hatırlarsanız sizinle mesaj ile görüşmüştük; cinsiyetleri bana 2E2D olarak geldi fakat benim tahminim 3e olduğu yönünde.
Merhaba Mustafa,
Teşekkürler, neredeyse 20 yıldır balık besliyorum; en keyifli tankım şuan ki diyebilirim. :)
- Leleupiler 7-8 civarında ben 4 e düşürmeyi düşünüyorum istersen 3-4 adet hediye edebilirim.
Asla yok demem yavuz,içlerinde dişide varsa oh oh tadından yenmez .
Gönderim Zamanı: 08 Nisan 2015 12:49
Valla süper oldu.
Gönderim Zamanı: 27 Nisan 2015 14:48
Kabugu sahiplenmiş hemen,hayırlı olsun Yavuz üstadım.
Gönderim Zamanı: 13 Mayıs 2015 21:12
[QUOTE=ONURUS84] Sanki frontoza görür gibi oldum.. [/QUOTE]
Onur, doğru görüyorsun kapampaları
geri aldım. Bir dişi maalesef öldü bayram da..yavuzozcan 2015-05-13 21:14:03
Onur, doğru görüyorsun kapampaları
geri aldım. Bir dişi maalesef öldü bayram da..