Tanganyika Hardscape Sf- 17
Gönderim Zamanı: 09 Aralık 2019 15:35
[QUOTE=Ches]
Muhammed nasılsın? Ne alemde senin tank bayadır paylaşım yapmıyorsun[;)][/QUOTE]
Merhabalar Taner Abi. Allah'a şükür. Siz nasılsınız. Ben de eskilere bakıyordum tam :}. Kurulumu bozalı çok oldu ama ozledim. :} Hepinizin sayesinde çok güzel bir tank yapmışız. Şimdi yeni bir kurulum yapsam mı diye düşünüyorum. : }
Muhammed nasılsın? Ne alemde senin tank bayadır paylaşım yapmıyorsun[;)][/QUOTE]
Merhabalar Taner Abi. Allah'a şükür. Siz nasılsınız. Ben de eskilere bakıyordum tam :}. Kurulumu bozalı çok oldu ama ozledim. :} Hepinizin sayesinde çok güzel bir tank yapmışız. Şimdi yeni bir kurulum yapsam mı diye düşünüyorum. : }
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 09 Aralık 2019 15:37
[QUOTE=DrTurenX]
Merhabalar Taner Abi. Allah'a şükür. Siz nasılsınız. Ben de eskilere bakıyordum tam :}. Kurulumu bozalı çok oldu ama ozledim. :} Hepinizin sayesinde çok güzel bir tank yapmışız. Şimdi yeni bir kurulum yapsam mı diye düşünüyorum. : }[/QUOTE]
Kış aylarında yapılacak en güzel hobi. Kur tabi yeni bir tane[;)]
Merhabalar Taner Abi. Allah'a şükür. Siz nasılsınız. Ben de eskilere bakıyordum tam :}. Kurulumu bozalı çok oldu ama ozledim. :} Hepinizin sayesinde çok güzel bir tank yapmışız. Şimdi yeni bir kurulum yapsam mı diye düşünüyorum. : }[/QUOTE]
Kış aylarında yapılacak en güzel hobi. Kur tabi yeni bir tane[;)]
Beğenenler: [T]201114,DrTurenX[/T]
Teşekkür Edenler: [T]201114,DrTurenX[/T]
+1: [T]201114,DrTurenX[/T]
Gönderim Zamanı: 09 Aralık 2019 15:38
[QUOTE=Ches]
Ceyhun gelmediği için taş kırıyor dur o yeni hazırlık [:lol:] Maşallah çok güzel oldu buda mı çay demledi acaba Taner kardeşim bu tasarımı tek kesin yapmamıştır [;)]
Ceyhun gelmediği için taş kırıyor dur o yeni hazırlık [:lol:] Maşallah çok güzel oldu buda mı çay demledi acaba Taner kardeşim bu tasarımı tek kesin yapmamıştır [;)]
Gönderim Zamanı: 09 Aralık 2019 15:39
[QUOTE=Kınayu]
Ceyhun gelmediği için taş kırıyor dur o yeni hazırlık [:lol:] Maşallah çok güzel oldu buda mı çay demledi acaba Taner kardeşim bu tasarımı tek kesin yapmamıştır [;)][/QUOTE]
Haha çay demlemiş o kesin abi[:D] Buradan da baya destek vermiştik kurulum sırasında. Çokta güzel yeşillenmişti. Keşke bozmasaymış.
Ceyhun gelmediği için taş kırıyor dur o yeni hazırlık [:lol:] Maşallah çok güzel oldu buda mı çay demledi acaba Taner kardeşim bu tasarımı tek kesin yapmamıştır [;)][/QUOTE]
Haha çay demlemiş o kesin abi[:D] Buradan da baya destek vermiştik kurulum sırasında. Çokta güzel yeşillenmişti. Keşke bozmasaymış.
Beğenenler: [T]201114,DrTurenX[/T][T]81103,Kınayu[/T]
+1: [T]201114,DrTurenX[/T][T]81103,Kınayu[/T]
Gönderim Zamanı: 09 Aralık 2019 15:39
Ne akvaryumu bozdun mu [:'(] Nasıl kıydın ona ben tek taşı oynatmadım hala [:(]
Beğenenler: [T]192491,Ches[/T][T]201114,DrTurenX[/T]
+1: [T]192491,Ches[/T][T]201114,DrTurenX[/T]
Gönderim Zamanı: 09 Aralık 2019 15:41
[QUOTE=Kınayu]Ne akvaryumu bozdun mu [:'(] Nasıl kıydın ona ben tek taşı oynatmadım hala [:(][/QUOTE]
Ben kıyamadım Abi iş için gitiğim zaman ailem bozmuş hiç kıyarmıyım ben..[:((]
Ben kıyamadım Abi iş için gitiğim zaman ailem bozmuş hiç kıyarmıyım ben..[:((]
Gönderim Zamanı: 09 Aralık 2019 15:42
Ben sana Ekstra clear aynı ölçülerde akvaryum getirir onu götürürdüm valla suyunu iyice azaltıp yazık olmuş üzüldüm şimdi [:(]
Ya ne kadar emek verdı onda beğenmeyen kalmamıştı biz onu taçlandıracaktık sıradan bir akvaryummuydu o [:'(]
Ya ne kadar emek verdı onda beğenmeyen kalmamıştı biz onu taçlandıracaktık sıradan bir akvaryummuydu o [:'(]
Gönderim Zamanı: 09 Aralık 2019 15:46
[QUOTE=Kınayu]Ben sana Ekstra clear aynı ölçülerde akvaryum getirir onu götürürdüm valla suyunu iyice azaltıp yazık olmuş üzüldüm şimdi [:(]
Ya ne kadar emek verdı onda beğenmeyen kalmamıştı biz onu taçlandıracaktık sıradan bir akvaryummuydu o [:'(][/QUOTE]
Gordüğümde üzülüyorum. çok emek vardı..[:(]
Ya ne kadar emek verdı onda beğenmeyen kalmamıştı biz onu taçlandıracaktık sıradan bir akvaryummuydu o [:'(][/QUOTE]
Gordüğümde üzülüyorum. çok emek vardı..[:(]
Beğenenler: [T]81103,Kınayu[/T]
Teşekkür Edenler: [T]81103,Kınayu[/T]
+1: [T]81103,Kınayu[/T]
Gönderim Zamanı: 09 Aralık 2019 15:46
Benim akvaryumuma yosun oluşumu otursun diye uğraşıyorum ben vatoz atmışlardı çok üzülmüştüm ikincisi de bu oldu valla [:cik:]
Gönderim Zamanı: 09 Aralık 2019 15:47
[QUOTE=DrTurenX]
Gordüğümde üzülüyorum. çok emek vardı..[:(] [/QUOTE][QUOTE=Kınayu]Ben sana Ekstra clear aynı ölçülerde akvaryum getirir onu götürürdüm valla suyunu iyice azaltıp yazık olmuş üzüldüm şimdi [:(]
İş için şehir dışına gittim. Ailem bozmuş benden habersiz.[:(]
Gordüğümde üzülüyorum. çok emek vardı..[:(] [/QUOTE][QUOTE=Kınayu]Ben sana Ekstra clear aynı ölçülerde akvaryum getirir onu götürürdüm valla suyunu iyice azaltıp yazık olmuş üzüldüm şimdi [:(]
İş için şehir dışına gittim. Ailem bozmuş benden habersiz.[:(]
Gönderim Zamanı: 09 Aralık 2019 15:47
Nasıl aile bu yahu. [:)))]
Ben bir tek yer konusunda eşimin kararına bakıyorum, gerisi benim tanklara yem bile veremezler. [:devil:]
Aklıma gelmişken, bir ikna edebilsem, bir ara hayatımın en büyük tankını yaptıracağım ama daha olmuyor. [:D]
Ben bir tek yer konusunda eşimin kararına bakıyorum, gerisi benim tanklara yem bile veremezler. [:devil:]
Aklıma gelmişken, bir ikna edebilsem, bir ara hayatımın en büyük tankını yaptıracağım ama daha olmuyor. [:D]
Beğenenler: [T]81103,Kınayu[/T]
Teşekkür Edenler: [T]81103,Kınayu[/T]
+1: [T]81103,Kınayu[/T]
Gönderim Zamanı: 09 Aralık 2019 15:49
[QUOTE=SaRCoPhiLiuS]Nasıl aile bu yahu. [:)))]
Ben bir tek yer konusunda eşimin kararına bakıyorum, gerisi benim tanklara yem bile veremezler. [:devil:
Abi herkes anlamıyor işte bu güzel işlerden. Biz ne emekler veriyoruz. Yosun oluşmasını bekliyordum bende.
Ben bir tek yer konusunda eşimin kararına bakıyorum, gerisi benim tanklara yem bile veremezler. [:devil:
Abi herkes anlamıyor işte bu güzel işlerden. Biz ne emekler veriyoruz. Yosun oluşmasını bekliyordum bende.