Tanganyika Kabukçulları ve Diğerleri
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
[/QUOTE]
Merhaba
Tüm kabukçullarınızın erkek çıkma olasılığı çok düşük endişelenmeyin. Bu türlerde dişi erkek ayrımı zordur ancak davranşları izlemekle mümkün oluyor oda doğal ortam sağlanırsa tabi..Fiziki farklılık noktasında erişkin olanlarda boy farkı hariç cinsiyete has özellik pek farkedilemiyor malesef..
Kolay Gelsin..
[QUOTE=yavuzsezgin]4 tür suan akvaryumlarında :)) meleagris kunguwensis ornatapennis ve signutus tan 4 er adet yeni yerlerrinde lakin korkum hepsinin erkek olması bakalım bekleyip göreceğiz yanlız balıklar gercekten güzel.. şimdi kabuk bulma zamanı. iyi akşamlar.
[/QUOTE]
[QUOTE=Bahri Çankaya]
[QUOTE=yavuzozcan] Herkese Merhaba
[QUOTE=Bahri Çankaya]
Umut öncelikle geçmiş olsun kabukçullarım şuan alışma evresinde artemia konusunda şanslıyım zenginleştirme şansım oluyor o yüzden günde bir kez vermeme ragmen büyüme ivmeleri bana göre gayet iyi tanklarım oturduktan sonra davranış biçimlerini fotograflar ile paylasmaya calısırım şimdilik kunguweensis ler ayrı birtankta yanlız kabuklara girmek yerine kunmlukta 4 5 cmlik cukurlarda takılıyorlar diğer 3 tür kendi aralarında diğer tanktalar ornatapinnisler ise görsel olarak ve canlılık olarak cok güzeller. Çesmede calısıyorum o yüzden evi geliş saatim biraz geç sizlerle güzel resimler paylasmayı umarım bu ara Bahride de güzel balıklar var Bahri bekliyoruz gelişimlerini özellikle artemiadan sonra ki durumlarıyla özel ilgileniyorum ögün sayısı ve zenginleştirme yapıp yapmama arasındaki farkları merak ediyorum.