Tanganyika tankı
Gönderim Zamanı: 08 Ağustos 2008 22:51
Serkan,Mehmet,Caner bey teşekkürler...
Muzaffer bey bitki sürgün verdiğinde bir kaç kök kayaların oraya serpiştirebiliriz.Uzaktan bir fotograf koymak istedim.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 08 Ağustos 2008 23:58
Gökhan bey, yakından harika görünüyordu zaten, uzaktan da başka bir güzel görünüyor...
Ama ben hala daffolu yakın çekimleri bekliyorum Gökhan bey...
Saygılar...
Gönderim Zamanı: 09 Ağustos 2008 14:52
Selam,
Supreme 2008-08-09 14:55:33
Çok kibar, sade ve insanı dinlendiren bir tank. Çok güzel stres atılır bu tankla.
Sadece bir tavsiye, taşların arkasından da bir bitki çıksın. Eminim güzel duracaktır. Kök vermesini beklemeyin, hemen alın
Kırmızı ile işaretlediğim yerde, taşlar alınıp, Anubias eklenirse; sanki taşların arasından bir bitki kök verip uzamış gibi duracaktır. Bir an hayal ettim de
Gönderim Zamanı: 10 Ağustos 2008 03:46
Çok güzel ve doğal görünümlü bir akvaryum.Tebrikler.Ancak ışık şiddeti biraz fazla geldi bana sanki.Size tavsiyem led aydınlatmaylada bir denemeniz.Kolay gelsin ve tekrar tebrikler.
Gönderim Zamanı: 11 Ağustos 2008 18:10
Muzaffer Bey, bir ara anubias ile önerdiğiniz bölgeye deneme yapıp fotolayacağım.
Emrah Bey bir müddet bu ışıklandırma ile devam edeceğim .Fikriniz için teşekkürler.
Emre Bey sizlere de teşekkürler.
Erdal Hoca 2008-08-12 14:20:54
Emrah Bey bir müddet bu ışıklandırma ile devam edeceğim .Fikriniz için teşekkürler.
Emre Bey sizlere de teşekkürler.
Gönderim Zamanı: 12 Ağustos 2008 12:33
Elinize sağlık sağdelik bir akvaryuma bu kadar yakışabilir. İnşallah içerisinede kendine yakışır bir tür koyarsınız. necozafer 2008-08-12 12:35:14
Gönderim Zamanı: 12 Ağustos 2008 12:35
Oldukça güzel ve doğal bir akvaryum olmuş. Elinize sağlık.
Gönderim Zamanı: 28 Ağustos 2008 00:14
Gökhan bey, leleupileriniz hayırlı olsun çok şeker görünüyolar.
Bu arada tankın yeni halide en az eskisi kadar doğal görünüyor, tebrikler...
Saygılarımla...
Gönderim Zamanı: 28 Ağustos 2008 18:58
Balıklarınız zaten üremek için oldukça gençler.Zaten üremek isterlerse bile onları hiçbirşey tutamaz.Mağara olmaması önemli değil 2 kayanın arasına bile yumurtlarlar.Bir süreliğine akvaryumunuzun dekoru böyle kalsın 3ay sonra 3-4kayayı tekrar ekler 1-2 mağara oluşturursunuz onlar gerisini halleder.