Tanganyika Yuvam (Donut)
Gönderim Zamanı: 26 Eylül 2007 23:34
Evet birkaç günlüğüne pansiyoner olrakkalmışlardı..
Herkese ilgisinden dolayı çok teşekkür ederim..
Ali abi evdekiler artık benden umudu kestiler zaten...Kabuklara gelince doğallıktan çok balıkların keyfini düşünüyorum,calvuslar ve leleupıler çok benimsedi onları..Bİrde kendim topladım denizden,içindeki o iğrenç kokulu yaratıkları kendim çıkartıp temizledim..O yüzden kabuklar kalacak sanırım..
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 26 Eylül 2007 23:39
Muammer Bey akvaryumunuz gayet güzel gözüküyor.Bende deniz kabuklarına taktım.Onları çıkarmayı düşünmeseniz bile bence yerlerini değiştirin.Böyle sıralı gibi olmuş.Bazılarını hafif kuma gömüp diğerlerinide daha dağınık dizerseniz bence daha doğal ve hoş gözükecektir.Tabiiki bunlar benim fikirlerimdir.Uymak size kalmış.
Sağlıklı balıklar,saygılar...
Gönderim Zamanı: 26 Eylül 2007 23:52
Selamlar..
Muammer bey gerçekten harika bir ortam evet balıklar büyünce akvaryum küçük gelecek ama siz önleminizi alırsınız....Daha çok zaman var çünkü
Saygılar...
Gönderim Zamanı: 26 Eylül 2007 23:55
Kabuklar için bir çözüm bulacağım..Aslında elimde daha fazal frontosa vardı fakat bir kısmını bugün tkasta kullandım..Bunları büyütüp büytmemek arasında kararsızım..Elimde tropheus ve malawilere ait 2 koca tank var..Bunlar içinde yakında gerekecek
Gönderim Zamanı: 27 Eylül 2007 09:41
Muammer'cim bir ara benim akvaryuma da bir el atarsan tam süper yorumlar yapacağım... Ayrıca kardeşim, "sorunlu müdür"e de kum, çakıl, kabuk, yem, bir şeyler sıkıver, rahat bırakmayacak yoksa...
Akvaryumun süper görünüyor, iyi seyirler...
Gönderim Zamanı: 27 Eylül 2007 10:14
Doğan abi istediğin zaman senin akvaryumda el atarım.Yeterki suda elektrik kaçağı olmasın
Serkan abiye kum çakıl vs. değilde 2 tane tropheus moliro sözüm var,onu vereceğim.