Tanganyika'nın Taçsız Kralı Brundi
Gönderim Zamanı: 24 Şubat 2015 00:21
Mehmet bey canlılarınızçok güzel lakin o akvaryum sakat durmuyor mu ya, profilden uzatma yana fazla ağırlık binmiyormu? En ufak bi sallantıda bişey felan olur Allah esirgesin, ben panikledim valla
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 24 Şubat 2015 00:30
Merhaba Uygar Bey,
Sehpa dolu demirden yaptırılmış çok sağlam, akvaryumun o bölümü oval olduğundan oradaki ağırlık daha az yıllardır aynı yerde duruyor sorun çıkmadı Allah'a şükür.
Sehpa dolu demirden yaptırılmış çok sağlam, akvaryumun o bölümü oval olduğundan oradaki ağırlık daha az yıllardır aynı yerde duruyor sorun çıkmadı Allah'a şükür.
Gönderim Zamanı: 09 Mart 2015 21:57
Maşallah Mehmet bey burindileriniz tacı gerçekten hak ediyorlar formları ve renkleri yerli yerinde tankınızın ölçüsüde muntazam nacizane fikrim sanki biraz kalabalık olmuş gibi ama genel anlamda çok güzel olmuş güle güle ağız tadı ile beslemenizi, bol yavrulu bir tank olması Cenabı Allahdan dilerim saygı ve selamlarımla.
ugurcelen 2015-03-09 22:00:08
Gönderim Zamanı: 14 Mart 2015 06:52
[QUOTE=ugurcelen] Maşallah Mehmet bey burindileriniz tacı gerçekten hak ediyorlar formları ve renkleri yerli yerinde tankınızın ölçüsüde muntazam nacizane fikrim sanki biraz kalabalık olmuş gibi ama genel anlamda çok güzel olmuş güle güle ağız tadı ile beslemenizi, bol yavrulu bir tank olması Cenabı Allahdan dilerim saygı ve selamlarımla.
[/QUOTE] Merhaba Uğur Bey,
Kalabalık bir koloni haklısınız, uyumlu ve üreyen bir koloni olduğu için herhangi bir olumsuzluk yaşamadığımdan koloniyi bölmek istemedim. Tavsiyeleriniz ve güzel düşünceleriniz için teşekkür ederim.baymehmet 2015-04-13 15:18:40
[/QUOTE] Merhaba Uğur Bey,
Kalabalık bir koloni haklısınız, uyumlu ve üreyen bir koloni olduğu için herhangi bir olumsuzluk yaşamadığımdan koloniyi bölmek istemedim. Tavsiyeleriniz ve güzel düşünceleriniz için teşekkür ederim.
Gönderim Zamanı: 14 Mart 2015 12:15
Merhaba kardeşim tanıtımın hayırlı olsun balıklarınada diyecek yok maşallahları var allah güle güle beslemek nasip etsin.
Gönderim Zamanı: 22 Mart 2015 17:02
[QUOTE=alisimsekoglu] Merhaba kardeşim tanıtımın hayırlı olsun balıklarınada diyecek yok maşallahları var allah güle güle beslemek nasip etsin.[/QUOTE] Saol kardeşim amin.
Gönderim Zamanı: 08 Nisan 2015 21:22
[VID]https://www.youtube.com/watch?v=S8lV7Zswp2A[/VID]
Nuada 2015-04-08 21:54:40
Gönderim Zamanı: 13 Nisan 2015 15:21
[QUOTE=cosmos] Müthiş. Yumurta'ların düzeneğide çok güzel. kuluçka makinelerinin markası nedir?[/QUOTE]
Kuluçka makinalarının markası Biolife x6
Kuluçka makinalarının markası Biolife x6
Gönderim Zamanı: 18 Nisan 2015 07:09
Beğenenler: [T]215211,MEID[/T]