Tanichthys albonubes (Kardinal Balığı) Ür
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Kaç günlük olduklarını resimlerin üzerine yazıyorum en son eklediğim yavruların resimlerini az önce çektim şuan 29 günlükler.. Haklısınız boylarından hiç bahsetmemişim cetveli elime aldım küçük olan yarım cm büyük olan ise 9 mm civarında daha 1 cm olmadılar ama resme bakarsan baya büyük duruyor. En büyüğü gibi 2 tane var diğerleri ise daha ufak hepsi boy boy maşaallah. Şuanda 8 tane yavrumuz var ilk zamanlar söylediğim titrek titrek yüzen yavru ölmüş olmalı bayadır 8 tane sayıyorum..
Yavrularımız artık 33 günlük oldular. Özellikle birkaç tanesinin gelişimi hızlı ilerliyor diğerleri ise bunlara yetişemiyor, en küçük ile en büyük arasındaki boy farkı 2 katı nerdeyse.. Egemen beyin dediği gibi renkleri sürekli değişiyor mavi fosforlar arık bornza dönmeye başladı ve kırmızılıkta göze çarpıyor..
Artık dibe inip kurt toplama cesaretini bile gösteriyorlar buna alışmaları çok iyi oldu mikro kurtlar suda birkaç saat canlı kalabiliyorlar böylelikle yavruların canlı yemi dipte hazır bekliyor acıktıkça inip topluyorlar.. Ben genede aşırıya kaçmıyorum.Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
4-5 gün camlarda yapışık kalıyorlar arada kısa kısa sıçrayışlar yaptıklarını görebilirsin. Ben ebeveynlerin meydanda duran yumurtaya bile dokunmadıklarını gördüm ama tabi bu ilerleyen zamanda yemiyecekleri anlamına gelmez.