Tankımın yeni hali
Fotoğraf:
Boyut (cm):uzunluk100cm,en45cm,yükseklik55cm
Kapasite (litre):
Canlılar:
Malzemeler:
Akvaryum Bakımı:
Kullanılan Yemler:
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:
Farkındayım çok resim koydum ama napıym foto işinde acemiyim ilk heves işte.Umarım beğenirsiniz.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Degisik olmus. Bu olculerdeki akvaryumun icini cok daha yararli sekilde dizayn edebilirsiniz. Eminim zamanla oylede olacaktir.
Zamanla daha iyi olur. Su anda da kotu degil. Elinize saglik.
Basarilar.
Balıklarınız oldukça güzel gözüküyor. Sağlıklı balıklar dilerim.
Akvaryumunuz gayet güzel olmuş ellerinize sağlık..İç dekorasyonunu birdaha gözden geçirirseniz dahada iyi olacağına inanıyorum...
Saygılar..
Arka fonunu çok beyendim Ali arkadaşım ama sanki siyah kum ile uyum sağlamamış lacivert gibi geldi bana bir boğuculuk olmuş,yine de genel olarak etkiletici balıklar sağolsun renkleri harika.
Elma salyangozuda gerçekten hızlı büyümüş, ama 3 keretadan 1'ini görebiliyorum.
[QUOTE=sutozu]Tankın görünümü hiç doğal değil. Açıkcası beğenmedim. Daha doğal bir görünüm katmak için forumu iice taramanız olacaktır. Sağlıklı balıklar.[/QUOTE]
Görüşlerinize saygı duyarım tabiki ancak tamamen doğal olmadığına katılmam.Forumda gerek akvaryum tanıtımı gerekse diğer bölümlerde bakamadığım çok az resim kalmıştır.Baştada belirttiğim gibi bu hacimde ve 45 cm eninde bir akvaryum için yapabildiğim şimdilik buydu kısmetse daha büyük bir tank edindiğimde bundan daha doğal bir görünüm elde etmeye çalışıcam.