Tarçının Afrodizyak Etkisi
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
[QUOTE=Serengeti]Balı tarçınla karıştırarak tüketmenin,insanlar üzerinde de benzer etkiler yaptığını duymuştum bir zamanlar .[/QUOTE]
mesir macunu yediyseniz tadın aynı olduğunu anlayabilirsiniz yazınızı ilk okuduğumda aklıma gelen ilk şey bu oldu macundada bolca tarçın vardı herhalde yanlış hatırlamıyorsam.
bende 1 aydır hiç bir şekilde birbirine kur yapmayan 4 kılıç ve 3 balon platy var şimdi deniyorum hayırlısı olsun bakalım birde tetra var 1 çift daha hiç hareketlerini görmedim sonucu merakla bekleyip buraya ekleyeceğim
saygılar
[/QUOTE]Benim balıklar yedikleri andan sabaha kadar yerinde duramadılar nerdeyse ancak 1 gün sonra normale döndüler bir dişi lepistesim zaten hamileydi su ana kadar ekstra birşey yok veliferalarda da bir hareket yok tetralardada suyun sıcaklıgı sabıt 28 ayrıca 2 gündür yavrulara hazırladıgım artemiaları veriyorum artık sorun nedir anlayamadım ?
Bir trafik kazası sonucu 4 gündür evdeyim ve akvaryumumla epey haşır neşir oldum(cO2 salınımı,2 saate bir dip çekim ,bitkilerin yeni düzeni vs) şuan omuz çıkığından dolayı sol kolumu pek kullanamıyorum ama annem sağolsun çok iyi bir çırak
Sonu ne oldu troplar üzerinde,?
Benim akvaryumum su kaçırıyordu duzellttm yenıden baska bır su koydum ve balıklarımıda attım ıcıne.ardından yen suya tarçınımı koydum.bır sure sonra yıne derkek olan yoldan cıktı ama dısı de herhangı br sey olmadı. yanlız bır sure sonra balıklarımın hepsı su ustune cıktı su ustundde durdularsaatlerce.suan normaller.hala yumurta dokmedıler.belkıde baska seylerde yapmam gerekıcek
özür dilerim yediler derken suya karıştırdığım yerde oluşan bulanıklığın içinde yüzdüler.Tam üç kez süzdüm ilk önce kabasını çay süzgeciyle ardından yağ süzgeciyle, son olarak tülbentten geçirdikten sonra soğuyana ve tortu falan kalmasın diye dinlenmeye bıraktım. Uygun hale gelince dibi tani çok ince yeri toz gibi olan yerine kadar dikkatli biir şekilde akvaryuma karıştırdım.
Yanlış yazdım özür dilerim :(
SAYGILAR