TAŞTAN ARKA FON -RESİMLİ-
ARKADSLAR KENDIME UFAK BIR AKVARYUM ALDIM VE BUNA TAŞLARLA ARKA FON YAPTIM UMARIM Size BİR fikir verEBİLİR
tesekkürler..
MALZEME------------------------
DEKORATİF TAŞ----------------
AKVARYUM SİLİKONU---------------------
- öNCELİKLE akvayumun arka camını guzelce temizledım sonra dekoratif taşların kenarlarına ve ortalarına silikon sürerek akvaryumun arka camına gözüme hoş gelen şekilde yapıştırdım.
aşağıdaki resimleri akvaryum kuruma aşamasında iken çektim. yaklaşık 10 saat sonra suyu ve aksesuarları koyup hazır hale getireceğim.
------------------------------------------------
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
tebrik ederim ahmet arkadaşım güzel bir çalışma olmuş başarılarının devamını bekleriz iyi balıklar.
saygılar..
sedat bey aslında resimde taşlar kalın çıkmış adını tam bilmiyorum ama zannedersem bunlar kayrak taşı o yuzden oldukca ınce ve hafıfler, akvaryumun camının kalınlıgı ise yaklasık 0.5 cm .
ilginize tessekurler / saygılar
Ahmet bey elinize sağlık güzel olmuş fakat sıkılınca değiştiremiyeceksiniz keşke cam ölçüsünde ayrı bir cam kestirip onun üstüne yapıştırsaydınız sıkılınca çıkartabilirdiniz.Sağlıklı balıklar.
Saygılar...
Arkadaşlar akvaryum şuanda tuzlu su dolu halde bekliyor yaklasık 2 gun sonra normal suyu koyup yavas yavas faliyete geçireceğim. bir aksilik olmassa o resimleride sizlerle paylasmak istiyorum.