tatil-zebra
Gönderim Zamanı: 05 Temmuz 2007 23:15
Arkadaşlar cumartesi sabahı tatile gitcem fakat 3 gün önce zebra yavrularım yumurtadan çıktı.Ben bunları yarın 100litrelik akvarumdan 25litre lik bir akvaryuma taşıyıp arkdaşıma bırakacağım.
neo utku 2007-07-05 23:32:34
1 :Tank çok ufak olcak,strese girip yavrulara ve kendilerine zarar verirler mi?
2 :Elim parçalanmadan ve yavruları öldürmeden nasıl akvaryumdan alabilirim?
3 :Babayı almasam tanka yada ayırsam tankı bölüp?
Bana bunların cevaplarını verebilirseniz bende başka çözümler arayacak kadar zaman bulabileyim.
Saygılar,sevgiler..
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 05 Temmuz 2007 23:43
Sadece yavruları küçük akvaryuma alıp arkadaşınıza teslim edin.Anne ve babayıda alırsanız balıklarınızı kaybedebilirsiniz diye düşünüyorum
Gönderim Zamanı: 06 Temmuz 2007 00:18
Bir hafta aç ve sulu yaşayabilirler mi sizce?
neo utku 2007-07-06 00:23:56
Üstelik yavrular kendi kendilerini besleyebilirler mi?!
Eğer yapabilirlerse benim için gerçekten çok kolaylaşcak iş..
Gönderim Zamanı: 06 Temmuz 2007 10:27
Yavruları alman imkansız tatil kaç gün o var bide ayrıca otomatik yemleme al kafan rahat etsin bişey oldumu olmadımı diye ama eğer 5 gün falansa rahat rahat yaşarlar.3 günlük yavrular annelerine ihtiyaç duyacaklardır. Ayrıca Utku kötü olur yani dağılır düzen.
zebra_mania 2007-07-06 10:27:54
Saygılar...
Gönderim Zamanı: 06 Temmuz 2007 11:24
[QUOTE=zebra_mania]Yavruları alman imkansız tatil kaç gün o var bide ayrıca otomatik yemleme al kafan rahat etsin bişey oldumu olmadımı diye ama eğer 5 gün falansa rahat rahat yaşarlar.3 günlük yavrular annelerine ihtiyaç duyacaklardır. Ayrıca Utku kötü olur yani dağılır düzen.
Saygılar...
[/QUOTE]
Bitane otomatik yemleme babası aldım o da iş görür sanırım.
Babam 2 gün sonra geri döncekmiş o halleder artık.Yorum yazan okuyan herkese teşekkürler.
Gönderim Zamanı: 06 Temmuz 2007 22:13
Utku bey yavrularınızı bir hortum aracılığı ile hiç zarar vermeden akvaryumdan alabilirsiniz.Akvaryumun dibini süpürürken çekildiği gibi çekin ve etraflarında gezdirin.Göreceksiniz ki hepsini almış olcaksınız