T.Brichardi Karilani Syf:25-26 Foto, Video 24
Gönderim Zamanı: 28 Temmuz 2013 14:55
Manşallah.!
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 28 Temmuz 2013 19:40
[QUOTE=EnesMahmud]Ve sonunda balıkların hakkettiği değeri aldığını görmek mutluluk verici Murat abi. Nadir tür, süper kalitede fotoğraflar. 1. liği fazlasıyla hakketmişti. [/QUOTE]
Çok teşekkürler Enes, fotoğrafları beğenip değerlendirmeye aldığın için
teşekkür ederim.Açıkçası katılım bu kadar çok olduğundan pek ümidim
yoktu,oy verme kurallarının değişmesi büyük etken oldu.Tekrardan teşekkürler.
[QUOTE=Mbunacı]Manşallah.![/QUOTE]Teşekkürler Sedat bey.Selamlar.
Fotoğraf yarışmasına katıldığımdan dolayı konuyu güncellememiştim.Artık konuyu fotoğraflarla güncelleme zamanı geldi diye düşünüyorum.Fotoğrafları yarışmada değerlendirmeye alan arkadaşlara çok teşekkür ederim.Yarışmaya katılımda bulunan ve oy kullanan arkadaşlarada ayrıca teşekkür ederim.Bu kadar yüksek katılımda sonucun açıklanmasını beklemek baya heyecanlı oldu.Herkeze keyifli ve sağlıklı hobiler dilerim.
48. AKVARYUM CANLILARI FOTOĞRAF YARIŞMASINDA 1. SEÇİLEN FOTOĞRAFLAR;
Akvaryum canlılarından kareler;
[QUOTE=Mbunacı]Manşallah.![/QUOTE]Teşekkürler Sedat bey.Selamlar.
Fotoğraf yarışmasına katıldığımdan dolayı konuyu güncellememiştim.Artık konuyu fotoğraflarla güncelleme zamanı geldi diye düşünüyorum.Fotoğrafları yarışmada değerlendirmeye alan arkadaşlara çok teşekkür ederim.Yarışmaya katılımda bulunan ve oy kullanan arkadaşlarada ayrıca teşekkür ederim.Bu kadar yüksek katılımda sonucun açıklanmasını beklemek baya heyecanlı oldu.Herkeze keyifli ve sağlıklı hobiler dilerim.
48. AKVARYUM CANLILARI FOTOĞRAF YARIŞMASINDA 1. SEÇİLEN FOTOĞRAFLAR;
Akvaryum canlılarından kareler;
Gönderim Zamanı: 29 Temmuz 2013 01:05
Murat canlılarına zaten bayılıyorum. Ancak arka fon rengine özellikle dikkat çekmek isterim...
Alışılmışın dışında, son derece ferah, canlıları ön plana çıkaran bir renk olmuş. Gördüm göreli, mavi arka fonuma gıcığım desem yeridir.
MAŞALLAH...
Gönderim Zamanı: 29 Temmuz 2013 01:11
Yarışmada daha ilk koyduğunuz günden beri favorimdi. İlk üçe kesin girer diyordum, 1.liğinize gerçekten sevindim. Tebrik ederim.
Gönderim Zamanı: 29 Temmuz 2013 01:46
[QUOTE=KILIÇ]Murat canlılarına zaten bayılıyorum. Ancak arka fon rengine özellikle dikkat çekmek isterim...
[QUOTE=mkinali]Yarışmada daha ilk koyduğunuz günden beri favorimdi. İlk üçe kesin girer diyordum, 1.liğinize gerçekten sevindim. Tebrik ederim.[/QUOTE]Çok teşekkürler Mert bey.Aslında arkadaşlarımda sizin gibi derece büyük ihtimal olur diyorlardı ama ben katılım fazla diye pek umutlanmıyordum.Sağolsun forum üyeleri fotoğrafları dereğerlendirmeye almış ve derece geldi.Tekrardan teşekkürler,selamlar.
Alışılmışın dışında, son derece ferah, canlıları ön plana çıkaran bir renk olmuş. Gördüm göreli, mavi arka fonuma gıcığım desem yeridir.
MAŞALLAH...
[/QUOTE]Abi arka fon akvaryumu aldığım arkadaşın kullandığı renkti aslında.Kendisi arka camı bu renge boyamış.Bende yoyutube da izlediğim bir videoda bu renkten etkilenmiştim, çok hoşuma gitmişti.Kısmetime fonu hazır akvaryumum oldu . Kazıyıp tekrar boyayayım istersen dedi ama hazır bulmuşken söktürürmüyüm . İmkanın varsa mavi fonu sök abi, bu renk gerçekten akvaryumu izlettiriyor.[QUOTE=mkinali]Yarışmada daha ilk koyduğunuz günden beri favorimdi. İlk üçe kesin girer diyordum, 1.liğinize gerçekten sevindim. Tebrik ederim.[/QUOTE]Çok teşekkürler Mert bey.Aslında arkadaşlarımda sizin gibi derece büyük ihtimal olur diyorlardı ama ben katılım fazla diye pek umutlanmıyordum.Sağolsun forum üyeleri fotoğrafları dereğerlendirmeye almış ve derece geldi.Tekrardan teşekkürler,selamlar.
Gönderim Zamanı: 29 Temmuz 2013 02:17
[QUOTE=no name]Tebrik ediyorum kardeşim, hak ettin ve aldın... // no name
[/QUOTE]Teşekkürler kalbi temiz insan
[/QUOTE]Teşekkürler kalbi temiz insan
Gönderim Zamanı: 29 Temmuz 2013 02:27
Yarışmada aldığınız derece için tebrik ederim. Balıklarınızı uzun zamandır besliyorsunuz bunun içimde ayrıca tebrik ederim hepimizin yapabildiği bir şey değil çünkü. Son resimdeki balığın türü nedir çıkaramadım ? tanka güzel bir hava vermiş bende tropheuslarımın yanına ilave bir tür düşünüyorum o nedenle sordum. fatihkale 2013-07-29 02:29:40
Gönderim Zamanı: 29 Temmuz 2013 02:44
[QUOTE=fatihkale]
Yarışmada aldığınız derece için tebrik ederim. Balıklarınızı uzun zamandır besliyorsunuz bunun içimde ayrıca tebrik ederim hepimizin yapabildiği bir şey değil çünkü. Son resimdeki balığın türü nedir çıkaramadım ? tanka güzel bir hava vermiş bende tropheuslarımın yanına ilave bir tür düşünüyorum o nedenle sordum. [/QUOTE]Teşekkürler Fatih bey,evet balıkları uzun zamandır besliyorum.Bu onların 3. akvaryumu, rahat etmeleri için elimden geldiğince çabalıyorum.Açıkçası ömürleri yettiğince beslemeyi düşünüyorum,satmamakta kararlıyım.Son fotoğraftaki balık Ocellatus Gold.Kendileri baya iri ve büyüktür ayrıca çokta agresiftir.Parmağımla spor yaptırıyorum ona Bu tür etçil bir tür, o yüzden ben hergün 1 öğün artemia ile besliyorum.Tabi otçul yemleride yiyorlar.Sera flora ve tetre pro vegetable banamısın demiyorlar.
Gönderim Zamanı: 29 Temmuz 2013 09:26
Murat kardeşim tebrik ederim yarışmada aldığın dereceyi balıklar muhteşem zaten onlara diyecek bir şey yok başarıların devamını dilerim
Gönderim Zamanı: 29 Temmuz 2013 12:54
[QUOTE=meck]Murat kardeşim tebrik ederim yarışmada aldığın dereceyi balıklar muhteşem zaten onlara diyecek bir şey yok başarıların devamını dilerim [/QUOTE]Teşekkürler Tarık bey,beğenmenize sevindim.Verdiğim emekler karşısında böyle sözler duymak inanın çok güzel.Çekimler sizinkiler kadar iyi olmasa az çok birşeyler yapıyorum işte
[QUOTE=emrah29]Kardeşim birinciliğin hayırlı olsun. Hak ettiğin dereceyi aldığını düşünüyorum. Başarılarının devamını dilerim. Selamlar.[/QUOTE]Sağolasın Emrah abi, yarışmada resimleri değerlendirmeye aldığın için teşekkür ederim.Selamlar,saygılar.
[QUOTE=emrah29]Kardeşim birinciliğin hayırlı olsun. Hak ettiğin dereceyi aldığını düşünüyorum. Başarılarının devamını dilerim. Selamlar.[/QUOTE]Sağolasın Emrah abi, yarışmada resimleri değerlendirmeye aldığın için teşekkür ederim.Selamlar,saygılar.
Gönderim Zamanı: 24 Ağustos 2013 22:41
Abi yine nazara geldik.F0 dişilerden biri hastalandı onu tedavi ediyorum.Diğerleri Maşallah tam gaz devam.F1 ler yumurta alıp atmaya devam ediyorlar. F0 erkekle F0 dişide 1 e 1 oranda takılıyorlar :) Garip olan F0 erkek F1 dişilerle hiç çiftleşmiyor.Bakalım ilerde ne olacak.Selamlar.