televizyondan akvaryum olurmu demeyin
Selamlar akvaryum dostları öncelikle sitenize yeni üyeyim yalnız harika bir site bu projeyi hayata geçirmeme büyük katkıda bulundu sağolun umarım beyenirsiniz. Saygılar...
eski televizyonum çalışmıyodu.
televizyonun içini tamamen boşalttım
üst tarafına yem vermek ve ışıklandırma için bir kapak açtım
iç ölçüsüne göre camcıdan cam kestirip yapıştırttım
iç aydınlatma için cd parçaları va led lamba kullandım mavi ışık veriyorlar ayrıca cd parçaları ışığı kırıyor.
ve Soon
şimdilik bu kadar teşekkürler.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Çok enterasan olmuş nede olsa işin içinde emek var güzel balıklar beslemen dileklerimle ...
Nacizane teklifim canlı doguran beslemen olacak ...
İlginç ve güzel.Televizyonun kasasında bulunan kanal değiştirme düğmelerine de ışıklandırma sistemini oturtsaydınız.Düğmelerden birine basınca açar diğerine basınca kapatırdınız.
Yine de güzel olmuş,tebrik ederim
Bir iki senedir benimde planlarım arasında televizyondan akvaryum yapmak gibi bir proje vardı lakin bir türlü uygun büyüklükte eski bir televizyon bulamadım.Bulduğum an bende başlayacağım.
Işık olayıda arkadaşların dediği gibi hoş olurdu doğrusu.
Tekrar tebrikler ve saygılar...
Tebrikler.Diğer arkadaşların önerisini de göz ardı etmeyin bence.Monitörden yapılan çok görmüştüm canlı olarak yapılışına da şahit oldum.Fakat televizyondan yapılana sizin sayenizde rastladım.
Arkadaşlar öncelikle hoş mesajlarınız için teşekkür ederim.
Arkadaşlarında tavsiyelerini okudum yalnız açıklamada yazmayı unuttum televizyonun tuşlarına ışık vs. sistemlerin bağlanmasını tavsiye etmişler yalnız zaten dikkat ederseniz üzerinde 4 adet beyez renkli buton bulunuyor bende sizin gibi düşünerek zaten en baştan sırası ile filtre, ışık, hava motoru ve ışık bağladım . Yinede tavsiyeleriniz için teşekkürler saygılar.
Evet tebrikler nede olsa işin içinde emek var bende 2 hafta önce yaptım tv akvaryum hatta şuan satılığa çıkardım açıp kapama düğmesinide aydınlatmaya bağladım sizde bağlayın çok hoş oluyor ama kapasite yetersiz olmuş ben içine tüm şekli ile oturttum 75 litre oldu sizde oturtsaydınız keşke