The King oF Amazon
Gönderim Zamanı: 29 Ocak 2010 18:41
Uzun süredir foruma girme fırsatım olmadı,buarada yeni rhombeus geleli 3 ay kadar oldu.Resim ve videoları şimdilik kaliteli çekemiyorum bunlarla idare edin en yakın zamanda güzel resimler eklerim.
En sevdiğim resimden başlayayım.Balığın boyunu tahmin edebilirsiniz sanırım.
Video aceleye geldiği için düzenleme yapamadım,malesef ses yok yoksa diş seslerini rahatlıkla duyabilirdiniz.
http://www.vimeo.com/8915490
En sevdiğim resimden başlayayım.Balığın boyunu tahmin edebilirsiniz sanırım.
Video aceleye geldiği için düzenleme yapamadım,malesef ses yok yoksa diş seslerini rahatlıkla duyabilirdiniz.
http://www.vimeo.com/8915490
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 29 Ocak 2010 19:07
[QUOTE=bosver]Maşallah. Tek balık var sanki akvaryumda.
[/QUOTE]
Evet,serrasalmus türlerinin birkaçı hariç geneli tek olarak bakılır,yanına kendi cinsi dahi olsa kabul etmez.
Evet,serrasalmus türlerinin birkaçı hariç geneli tek olarak bakılır,yanına kendi cinsi dahi olsa kabul etmez.
Gönderim Zamanı: 01 Şubat 2010 17:52
Çok hoş bir balık .Maaşallah....
Gönderim Zamanı: 03 Şubat 2010 00:28
Balığınız çok güzel maşallah
Gönderim Zamanı: 29 Temmuz 2013 23:44
Bu balığın bir ismi bile vardır.Balık değil amerikan staff sanki birşeyleri tutup bırakmıcak gibi bir tipi var cam sileceğine bile kafa tutuo.Video biraz daha ışıklı olsa süper olucakmış ama ekranın ışığı açılarakta çözülüyo olay
Gönderim Zamanı: 10 Eylül 2013 22:10
Maşallah çok sağlıklı. Diamond la normal black rhom arasındaki fark nedir biliyormusunuz?
[QUOTE=JoKeR35]Serrasalmus cinslerini nereden bulabilirmisiniz yardımcı olurmusunuz [/QUOTE]
Tanganika Cafer Akertek şuan bu balıklarda en iyileri getiriyor, daha iyisi şimdilik yok galiba.
[QUOTE=JoKeR35]Serrasalmus cinslerini nereden bulabilirmisiniz yardımcı olurmusunuz [/QUOTE]
Tanganika Cafer Akertek şuan bu balıklarda en iyileri getiriyor, daha iyisi şimdilik yok galiba.