Toplam 6 bölmeli : 30lt ve 40lt (5 dişi,5 erkek)
Gönderim Zamanı: 01 Haziran 2009 21:14
Merhaba resimlerde 3e bölünmüş 30lt tankım ve bettalarımdan 3ü görünüyor.Yorumlarınızı alalım lütfen....:)
ntquartex 2009-09-28 21:01:51
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 20 Haziran 2009 02:07
Gönderim Zamanı: 19 Temmuz 2009 22:09
Bu da en son aldığım beyaz dişi tül kuyruk ile emektar erkek tül kuyruk bettam,en alttakiler de yeni 4e bölünmüş akvaryumdan;
ntquartex 2009-07-19 22:31:36
Gönderim Zamanı: 17 Ağustos 2009 13:49
Birşey diyeceğim. Bursa'da böyle balıkları nasıl buluyorsunuz? Of ya ben kocaman İstanbul'da oturuyorum crowntail dişi, vt, dt hiç yok buralarda. Nerden bulabilirim? Helal olsun Bursa'da böyle balıklar var İstanbul'da yok. O kadar akvarumcu dolaştım yok. Of ya. Nerden bulabilirim crowntail cveya dt?
Gönderim Zamanı: 17 Ağustos 2009 14:01
4'e bölmekte çok iyi yapmışşınız çünkü üretim yapacagınız sıra 3 dişiyi bırakmak yerine hazır olan dişiyi erkeğin yanına bırakırsınız... Böylece diğer hazır olmaya dişilerde erkek ile buluşup bir facia yaşanmaz...
Gönderim Zamanı: 17 Ağustos 2009 15:13
[QUOTE=Utik]4e bölmenize gerek yoktu dişiler beraber yaşayabiliyor.[/QUOTE]
4'e bölünmüş 2 adet betta tankım var.5 dişi 5 erkek bettam var.Dişilerin bazıları birbirleriyle sürekli kavga ediyor o yüzden gruplamayı buna göre yaptım.Öyle her dişi betta birbiriyle anlaşır diye genel bir kural sallamak yanlış olur.
Balıkları bulma olayına gelince saolsun Sempati Akvaryum Bursa'ya güzel balıklar getiriyor.Zaman zaman dişi betta bulmakta sıkıntı yaşadıysam da sonunda bol miktarda bulabildim.
4'e bölünmüş 2 adet betta tankım var.5 dişi 5 erkek bettam var.Dişilerin bazıları birbirleriyle sürekli kavga ediyor o yüzden gruplamayı buna göre yaptım.Öyle her dişi betta birbiriyle anlaşır diye genel bir kural sallamak yanlış olur.
Balıkları bulma olayına gelince saolsun Sempati Akvaryum Bursa'ya güzel balıklar getiriyor.Zaman zaman dişi betta bulmakta sıkıntı yaşadıysam da sonunda bol miktarda bulabildim.
Gönderim Zamanı: 17 Ağustos 2009 15:39
[QUOTE=sgencturk]Balıklarınız çok güzel ancak betalarınız oradan atlayabilir dikkat edin.[/QUOTE]
Evet özellikle 3 küçük dişim yem vereceğim zaman elime kadar zıplıyorlar.Bunu normal zamanda da yaparlarsa diye tankların üzerine cibinlik gibi bir mekanizma yapmayı düşünüyorum.
Evet özellikle 3 küçük dişim yem vereceğim zaman elime kadar zıplıyorlar.Bunu normal zamanda da yaparlarsa diye tankların üzerine cibinlik gibi bir mekanizma yapmayı düşünüyorum.