Trop. Red Rainbow Kasanga Yeni Res. syf 3 de
Fotoğraf:
Boyut (cm): 100 cm
Kapasite (litre): 250 lt.
Canlılar: 2 erkek 5 dişi Tropheus Red Rainbow Kasanga
Malzemeler: Mobilyalı Akvaryum - Atman 3337 Dış filtre - Mercan kırığı kum - 3D Strafor Arka Fon - Ağaç Fosili Kaya...
Akvaryum Bakımı: Hafatada bir dip çekimi ve su değişikliği
Kullanılan Yemler: 9. Çeşit yem ile besleniyorlar.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Öncelikle hoşgeldiniz; Akvaryum dekorunuz tropheuslar için tam oyunluk olmuş rahat edeceklerini düşünüyorum.umarım en kısa zamanda yavrularını görür ve kalabalık kocaman bir koloniniz olur sizde 250 litre akvaryumunuzu değiştirip büyütmek zorunda kalırsınız Sağlıklı balıklar dilerim.
Saygılarımla...
[QUOTE=BURHANERCAN]Merhaba ersin bey tekrardan aramızda olmanız sevindirici bir haber doğrusu. Öncelikle Maşallah allah nazardan saklasın. Ersin bey gözüme çarpan bir kaç husus oldu
[QUOTE=sprwon]
Öncelikle hoşgeldiniz; Akvaryum dekorunuz tropheuslar için tam oyunluk olmuş rahat edeceklerini düşünüyorum.umarım en kısa zamanda yavrularını görür ve kalabalık kocaman bir koloniniz olur sizde 250 litre akvaryumunuzu değiştirip büyütmek zorunda kalırsınız Sağlıklı balıklar dilerim.
[/QUOTE] Teşekkür ederim arkadaşım. Güzel dileklerin için en kısa zaman da kendi evim olduğunda kocaman bir akvaryum yapmak nasip olur.[QUOTE=bjk06]Balıklar çok asil duruyor ya , akvaryumunuzda ayrıca balıklar için ideal görünüyor. Sayıları az ama doldurmuşlar akvaryumu hiç farkına bile varılmıyor. Hayırlı olsun, formları da gayet güzel. [/QUOTE] Balıkların asil duruşunu LD Akvaryuma borçluyum sanırım. Teşekkür ederim.
[QUOTE=hakanaskin]Maşallah itina ile yapılmış bi akvaryum ve güzel formda balıklar tebrik eder, sağlıkla yetiştirmenizi dilerim...
Saygılarımla...
[/QUOTE] Teşekkür ederim hakan bey. Bende sizi tebrik ederim 2. babalığınız hayırlı olsun :)
[QUOTE=abdullah07]Abi yeniden merhaba akvaryumun tek kelime ile harika bol bol yavru görür bol bol antalyaya kazandırırsın:)[/QUOTE] Sağolasın canım kardeşim. Teşekkür ederim. Antalya ya kazandırmak istediğimiz şeyler çok fazla ama biraz zor eleştiri yapmayayım :)
[QUOTE=ümit42]Maşallah ersin bey güzel bir kurulum olmuş ellerinize sağlık ayrıca arka fon çok hoş tebrik ederim.Sağlıcakla[/QUOTE] Teşekkür ederim Ümit bey darısı hepimize.
Balıklar gayet iyi tank dizaynınız oldukça güzel olmuş ellerinize sağlık. Yalnız yavruları alırken kusturmamakta fayda var derim. Sağlıklı balıklar..
Balıklar gayet iyi tank dizaynınız oldukça güzel olmuş ellerinize sağlık. Yalnız yavruları alırken kusturmamakta fayda var derim. Sağlıklı balıklar..
[/QUOTE] Bende öle düşünüyorum ama eğer takip edemezsem yavru balıklarım ölüyor daha önce bir tecrübem oldu bu konuda erkek balık yavruları öldürdü 15 yavrudan 6 tanesini kurtarabilmiştim. Hayırlısı bakalım hele bi olsun da :) o zaman gene konuşuruz ortak bir karar alırız. Teşekkür ederim.Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
[/QUOTE] Bende öle düşünüyorum ama eğer takip edemezsem yavru balıklarım ölüyor daha önce bir tecrübem oldu bu konuda erkek balık yavruları öldürdü 15 yavrudan 6 tanesini kurtarabilmiştim. Hayırlısı bakalım hele bi olsun da :) o zaman gene konuşuruz ortak bir karar alırız. Teşekkür ederim.[/QUOTE]Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir