Tropheops Albino Red Cheek (malawinin tropu) yeni videolar
Gönderim Zamanı: 09 Nisan 2013 19:12
[QUOTE=Ulvi]
Maşallah, yunusdan başka bir malawi dikkatimi çekmiyor pek ama bunları beğendim :)
Ulvi kardeşim dur etme :D teşekkür ederim inşallah bu külçelerden seninde olsun :D
[QUOTE=tamer07]Çok güzeller.Balıkların hakkını vermek bu olsa gerek.Sağlıklı bol yavrulu balıklar dilerim.[/QUOTE]
Teşekkür ederim Tamer ağabey.
Ama fotoğraf makinanı daha çok beğendim! Senin videodaki kaliteni ben micro çekimlerinde elde edemiyorum diye kendimi atasım var hacı.
[/QUOTE]
Ulvi kardeşim dur etme :D teşekkür ederim inşallah bu külçelerden seninde olsun :D
[QUOTE=tamer07]Çok güzeller.Balıkların hakkını vermek bu olsa gerek.Sağlıklı bol yavrulu balıklar dilerim.[/QUOTE]
Teşekkür ederim Tamer ağabey.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 09 Nisan 2013 19:14
[QUOTE=GOLFMK2]Güle güle,sağlıkla büyüt,güzel balıklar.[/QUOTE]
Sağ olasın Faruk ağabey.
Sağ olasın Faruk ağabey.
Gönderim Zamanı: 09 Nisan 2013 20:51
Babür Bey bu türü daha önce hiç görmemiştim forumda zaten arama yerine albino red cheek yazınca sadece sizin konu çıkıyor. Balıklarınıza gelecek olursam muhteşemler gerçekten Maşallah, yavru ilanlarınızı dört gözle bekliyorum.
Gönderim Zamanı: 09 Nisan 2013 21:42
Bu türün albinosu da çok güzelmiş gerçekten. Sağlıklı balıklar bol yavrular...
Gönderim Zamanı: 09 Nisan 2013 21:55
Babur hocam şahane balıklar sizi tebrik ederim maşallah
Gönderim Zamanı: 09 Nisan 2013 22:49
Teşekkür ederim ağabey inşallah bolca yavruyu hep beraber büyütürüz.
Mustafa ağabey teşekkür ederim. İlerleyen günlerde ilanlarım olacaktır hazırda olan yavrular satıldı bitti 140kadarı gitti yeni yavrularım şuan 1 cm i geçmiş durumdalar kendilerini kurtarmalarını bekliyorum.
Teşekkür ederim Muharrem ağabey.
Murat ağabey birde canlı gözle görmek tamamen ayrı bir güzellik. İlerleyen günlerde olacak inşallah, az zamanı kaldı sıradaki yavruların.
Engin ağabey teşekkür ederim,özel mesajını okudum seni bilgilendireceğim.
Mustafa ağabey teşekkür ederim. İlerleyen günlerde ilanlarım olacaktır hazırda olan yavrular satıldı bitti 140kadarı gitti yeni yavrularım şuan 1 cm i geçmiş durumdalar kendilerini kurtarmalarını bekliyorum.
Teşekkür ederim Muharrem ağabey.
Murat ağabey birde canlı gözle görmek tamamen ayrı bir güzellik. İlerleyen günlerde olacak inşallah, az zamanı kaldı sıradaki yavruların.
Engin ağabey teşekkür ederim,özel mesajını okudum seni bilgilendireceğim.
Gönderim Zamanı: 09 Nisan 2013 23:47
Teşekkür ederim Özgür ağabey kısa bir zamana ihtiyaçları var.
Gönderim Zamanı: 09 Nisan 2013 23:54
Babur senin yüzünden bir tane daha akvaryum kuracağım redraınbowları bıraktım bitkiliye daldık şimdi bunları görünce malawi heycanım sardı:))) ben istanbuldayım konuya ilk düşünceler benden çıktı yavru satışın olursa ilk öncelik bana :))) şaka bir yana antalyada böyle şeyler görmek güzel hakan kardeşimiz bitkili bilgisi açısından sende malawi türleri açısından antalyalılar şanslı yavru haberlerini bekliyoruz
Gönderim Zamanı: 10 Nisan 2013 10:45
Bayram ağabey güzel düşüncelerin ve iltifatların için tüm Antalyalı akvaristler adına teşekkür ederim. Bir nebze malawi aşılayabilirsek ne mutlu bana :) yavruların az zamana ihtiyaçları var.