tropheus akvaryumu
Kapasite (litre):
Canlılar:tropheus türleri
Arkadaşlar çok sevdiğim frontozalarımı sattım tropheus akvaryumu kurmak istiyorum 3-4 cm yavru boylardan kaç tane almalıyım bu akvaryum için ve elinde olup satmak isteyen var mı birde arkadaşlar bütün baktığım sitelerde fiyatlar farklı bu balıkları hangi fiyat aralığında almamız lazım? Kafam soru işareti doldu valla Bursa'da yaşıyorum.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Selamlar murtaza bey tropheus besliye bilmek için 2 şey gerekli birincisi tecrübe ikincisi maddi olamaklarınız malum balıkların fiyatları ortada size söylemek istedigim bu balıkları alıcaksanız muklaka yetişkin yada çok güvendiginiz birinden balıkları almanız farkındaysanız çok güvendiginiz dedim çünki çogu trop yavru boylarındayken birbirlerinden ayırmak çok zor ayrıca da tek tür beslemenizi ve 20 adet veya üstü almanız saglıklı bir koloni kurmak istiyorsanız eger nedenine gelincede yavrudan beraber büyüyen balıklarda dişi erkek oranı orantısız da olsa fazla sorun cıkmıyor ama sonradan eklediginiz her balık akvaryumunuzda tehlike demek tür olarakta bana kalırsa nadir ve ileride sıkılmayacagınız renkleri göz alıcı balıklar olmalı çogu tropcu balıkların renklerini göz önüne alarak balık alıyor bende aynı şeyi yaptım ilangi yellow aldım 4 aydır beslıyorum daha önce tropheus un piyasada mevçut bir çok türünü beslemiş biri olarak mümkünse yerli üretim yapan arkadaşlardan balık almanızı tavsiye ediyorum başınızı agrıttıysam özür dilerim iyi günler dilerim.